Tasty walk

Gin, Wijn & Bier

2,5 uur|3 stops

Misschien wel het leukste uitje van Dordrecht. Op pad met een enthousiaste gids en tussendoor drie proeverijen. Dat klinkt top, toch?

Beleef een smaakvolle stadswandeling door Dordrecht met de tasty walk ‘Gin, Wijn & Bier’. Tijdens deze stadswandeling maak je kennis met de rijke geschiedenis van drank in Dordrecht. Je brengt een bezoek aan een ambachtelijke distilleerderij, die al ruim 150 jaar midden in het historische centrum jenevers, gins en likeuren maakt. Er is niet alleen veel te proeven tijdens de wandeling, maar ook veel te ontdekken. Als echte handelsstad was Dordrecht het centrum van de Europese wijnhandel. De Wijnhaven, Wijnstraat en Wijnbrug herinneren nog aan de talrijke wijnpakhuizen in de stad. Bovendien waren er eeuwenlang tientallen bierbrouwerijen gevestigd in het historische centrum. 

De tasty walk ‘Gin, Wijn & Bier’ is perfect voor groepen en uitjes. Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, deze tour is een ontspannen en gezellige manier om Dordrecht te ontdekken en ondertussen lokale bier, gin en wijn te proeven.


Deze stadswandeling in Dordrecht is een actieve beleving. Verwacht geen droge jaartallen of saaie feitjes, maar een interactieve en verrassende wandeling met een smaakvolle proeverijen onderweg.


Hoe kun je reserveren?

  • Wil je een privé-wandeling? Een privé-wandeling is iedere dag mogelijk. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).
  • Een zeer mooie stadswandeling die zeker aan te bevelen is met proeverij van Gin-bier en wijn. Met dank aan een zeer gepassioneerde gids!

    Harry

  • Ontzettend leuke dag gehad met onze vriendengroep in Dordrecht. We hebben de Wijn, Bier en Gin stadwandeling gedaan. Er was een goede afwisseling tussen informatie, ontspanning en proeverijen.

    Bart

  • Leuke gids en leuke stad. Zeker een aanrader. De bier, wijn en gin tijdens de tocht maakten het nog leuker.

    Henk

Prijzen

Privé-wandeling per persoon (het minimale tarief is voor 6 personen, ook als je met minder personen bent)€ 39.50
Groepstarief voor grote groepen (meer dan 10 personen) op aanvraag

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Een stadswandeling op maat aanvragen? Via dit formulier kunt u uw wensen opgeven. Het minimale tarief is voor vier personen, ook als u met minder personen bent.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Waar wilt u de wandeling starten?
Wilt u uw aanvraag uitbreiden met een arrangement?