Themawandeling

Street Art

1,5 uur

Ontdek de verhalen achter streetart in de binnenstad

De Street Art Stadswandeling is een verrassende kennismaking met kunst in de openbare ruimte in de Dordtse binnenstad. Tijdens deze interactieve wandeling neemt een deskundige gids je mee langs de belangrijkste straatkunstwerken van de stad. Van anonieme murals, naar muurschilderingen van beroemde streetart-artiesten. Laat je verrassen door de verhalen achter tekeningen, schilderijen, standbeelden en glas-in-lood. Tijdens de wandeling ontdek je de verhalen achter de kunst. Waar andere streetart-wandelingen zich beperkingen tot muurtekeningen, is deze stadswandeling van Ontdek Dordrecht een ontdekkingstocht langs onverwachte kunst, onbekende verhalen en verfrissende perspectieven. 

Wat kun je verwachten?

  • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een interactieve wandeling, langs de belangrijkste street art in de binnenstad.

Hoe kun je reserveren?

  • Het tarief voor een privé-stadswandeling is minimaal 60 euro. Alle wandelingen worden op maat naar wens gemaakt en kunnen op iedere dag en elke tijd starten.

Prijzen

Privé-wandeling per persoon (minimumtarief voor een privé-wandeling is 60 euro) € 10

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of fietstour op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleinere groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

Maak hier uw keuze voor de stadswandeling, fietstour of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Het minimumtarief is de prijs voor 6 personen. Als u voor een kleinere groep wilt boeken, kunt u hier 6 invullen en onderaan een opmerking toevoegen. Via 'boek nu' kunt u ook losse tickets bestellen voor een instapwandeling.
Waar wilt u de wandeling starten?