fbpx

Rondvaart

Rondvaart met stadsgids

1 uur

Beleef Dordrecht vanaf het water met een stadsgids aan boord

Stap aan boord voor een onvergetelijke rondvaart door het historische havengebied van Dordrecht en ontdek de verborgen parels van deze prachtige stad vanaf het water, begeleid door een gepassioneerde en deskundige schipper. Geniet van een relaxte en indrukwekkende ervaring, terwijl je langs de prachtige oude pakhuizen, donkere bruggen en imposante kades vaart. De schipper zal alles vertellen over de geschiedenis, monumenten en bezienswaardigheden van de stad, waardoor je aan boord van de boot een goed beeld krijgt van de rijke geschiedenis van de oudste stad van Holland.

In dit arrangement maak je een rondvaart van 1 uur door het historisch havengebied van Dordrecht. Een interactieve en verrassende beleving op het water, boordevol interessante weetjes en mooie verhalen. De vaartocht wordt uitgevoerd met een klassieke Italiaanse boot van Si Barone.

Prijzen

Rondvaart met een klassieke boot van Si Barone (1 uur, maximaal 12 personen)€ 160

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Ontdek Dordrecht heeft de leukste stadswandelingen van Dordrecht. Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling op maat reserveren. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u die onderaan het formulier invullen. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw boeking via de mail.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Waar wilt u de wandeling starten?
Wilt u de stadswandeling nog uitbreiden met een arrangement?