Rondvaart

Rondvaart door Dordrecht

1 uur

Beleef Dordrecht vanaf het water

Stap aan boord voor een onvergetelijke rondvaart door het historische havengebied van Dordrecht en ontdek de verborgen parels van deze prachtige stad vanaf het water, begeleid door een gepassioneerde en deskundige schipper. Geniet van een relaxte en indrukwekkende ervaring, terwijl je langs de prachtige oude pakhuizen, donkere bruggen en imposante kades vaart. De schipper zal alles vertellen over de geschiedenis, monumenten en bezienswaardigheden van de stad, waardoor je aan boord van de boot een goed beeld krijgt van de rijke geschiedenis van de oudste stad van Holland.

In dit arrangement maak je een rondvaart van 1 uur door het historisch havengebied van Dordrecht. Een interactieve en verrassende beleving op het water, boordevol interessante weetjes en mooie verhalen. De vaartocht wordt uitgevoerd met een klassieke Italiaanse boot van Si Barone.

Prijzen

Rondvaart met een klassieke boot van Si Barone (1 uur, maximaal 12 personen)€ 160

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of fietstour op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleinere groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

Maak hier uw keuze voor de stadswandeling, fietstour of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Het minimumtarief is de prijs voor 6 personen. Als u voor een kleinere groep wilt boeken, kunt u hier 6 invullen en onderaan een opmerking toevoegen. Via 'boek nu' kunt u ook losse tickets bestellen voor een instapwandeling.
Waar wilt u de wandeling starten?