Uitje

Lunch of Diner

2 uur

Combineer een stadswandeling met een lunch of diner

Een dag uit in Dordrecht is pas compleet met een smaakvolle en gezellige maaltijd. Voor of na de stadswandeling of het arrangement kan een lunch of diner worden geboekt. Hiervoor werken we samen met twee sfeervolle lokale restaurants in het centrum van de historische binnenstad. Bij De Crimp aan de Visstraat en bij Finn’s aan het Blauwpoortsplein geniet je van een heerlijke lunch of diner. De gids kan de groep ophalen of afzetten bij de lunchlocatie.  Voorafgaand aan de boeking kunnen dieetwensen worden doorgegeven. De lunch is a la carte inclusief twee drankjes, voor het diner wordt een driegangenmenu geserveerd.

Wat kun je verwachten?

  • Een heerlijke lunch of diner op een sfeervolle locatie in de historische binnenstad van Dordrecht
  • Geen gedoe met de betaling: één factuur achteraf voor het volledige dagprogramma

 

Prijzen

Lunch (a la carte, inclusief twee drankjes)€ 19.50
Diner (driegangenmenu, inclusief twee drankjes)€ 59.50

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of fietstour op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleinere groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

Maak hier uw keuze voor de stadswandeling, fietstour of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Het minimumtarief is de prijs voor 6 personen. Als u voor een kleinere groep wilt boeken, kunt u hier 6 invullen en onderaan een opmerking toevoegen. Via 'boek nu' kunt u ook losse tickets bestellen voor een instapwandeling.
Waar wilt u de wandeling starten?