Uitje

Stadswandeling + Kookworkshop

4 tot 5 uur

Combineer een stadswandeling met een kookworkshop

Pakhuis Dordrecht biedt kookworkshops voor particuliere en zakelijke uitjes. In een intieme sfeer, midden in het centrum van Dordrecht, is een kookworkshop een actieve en verbindende activiteit.

 

Dordrecht heeft een rijke historische geschiedenis, de wandeling biedt mogelijkheid om kennis te maken met het prachtige Dordrecht. De gids ontmoet de groep op een afgesproken punt in de stad om een mooie en informatieve wandeling te maken. Uiteindelijk wordt de groep begeleid naar Pakhuis Dordrecht waar we aan de slag met een verrassende kookworkshop.

De workshop is inclusief privé gids, stadswandeling (1 á 2 uur), welkomstdrankje en hapje, ingrediënten, recepten, proeven, gezamenlijk diner, vrij gebruik water, support keuken, afwashulp en gezelligheid. Dranken kun je bijboeken.

Prijzen

Stadswandeling + Kookworkshop€ 84.50

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Vraag een privé-wandeling aan

Reserveer privé-stadswandeling

Ontdek Dordrecht heeft de leukste stadswandelingen van Dordrecht. Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling op maat reserveren. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u die onderaan het formulier invullen. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw boeking via de mail.

Gewenste begintijd
:
Gewenste eindtijd
:
Waar wilt u de wandeling starten?
In welke taal wilt u deze wandeling?
Wilt u de stadswandeling nog uitbreiden met een arrangement?