fbpx

Uitje

Stadswandeling & Kookworkshop

4,5 uur

Combineer een stadswandeling met een kookworkshop

Pakhuis Dordrecht biedt kookworkshops voor particuliere en zakelijke uitjes. In een intieme sfeer, midden in het centrum van Dordrecht, is een kookworkshop een actieve en verbindende activiteit.

Dordrecht heeft een rijke historische geschiedenis, de wandeling biedt mogelijkheid om kennis te maken met het prachtige Dordrecht. De gids ontmoet de groep op een afgesproken punt in de stad om een mooie en informatieve wandeling te maken. Uiteindelijk wordt de groep begeleid naar Pakhuis Dordrecht waar we aan de slag met een verrassende kookworkshop.

De workshop is inclusief privé gids, stadswandeling (1,5 uur), welkomstdrankje en hapje, ingrediënten, recepten, proeven, gezamenlijk diner, vrij gebruik water, support keuken, afwashulp en gezelligheid. Dranken kun je bijboeken.

 

Dit arrangement is te boeken vanaf 8 personen.

Prijzen

Stadswandeling + Kookworkshop€ 105.00

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Ontdek Dordrecht heeft de leukste stadswandelingen van Dordrecht. Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling op maat reserveren. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u die onderaan het formulier invullen. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw boeking via de mail.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Waar wilt u de wandeling starten?
Wilt u de stadswandeling nog uitbreiden met een arrangement?