Themawandeling

Hofjes & Herenhuizen

1,5 uur

Ontdek de hofjes en herenhuizen van Dordrecht

Deze stadswandeling is voor iedereen die even wil ontsnappen aan de stadse drukte. Struin door hofjes, vergaap je aan de rijkdom van fraaie herenhuizen en kom tot rust in een van de stadstuinen. Onder begeleiding van een enthousiaste gids wandel je langs de mooiste hofjes, tuinen en herenhuizen die de stad te bieden heeft. Je ontdekt het verhaal achter de grootste hof van de stad, de Arend Maartenshof, maar verkent ook de geschiedenis van meer verscholen armenhoven. In de binnenstad neemt de gids je mee langs de geschiedenis van historische panden zoals het Huis van Gijn en het Patriciërshuis. Deze stadswandeling is een verrassende combinatie tussen geschiedenis, architectuur en natuur. Buiten de gebaande paden ontdek je Dordrecht vanuit een nieuw perspectief.

Wat kun je verwachten?

  • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een interactieve wandeling, langs verrassende hofjes, herenhuizen tuinen en stadsgroen.

HOE KUN JE RESERVEREN?

  • Het tarief voor een privé-stadswandeling is minimaal 60 euro. Alle wandelingen worden op maat naar wens gemaakt en kan op iedere dag en elke tijd starten.

Prijzen

Privé-wandeling per persoon (minimumtarief voor een privé-wandeling is 60 euro) € 10

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of fietstour op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleinere groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

Maak hier uw keuze voor de stadswandeling, fietstour of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Het minimumtarief is de prijs voor 6 personen. Als u voor een kleinere groep wilt boeken, kunt u hier 6 invullen en onderaan een opmerking toevoegen. Via 'boek nu' kunt u ook losse tickets bestellen voor een instapwandeling.
Waar wilt u de wandeling starten?