Themawandeling

Hofjes & Herenhuizen

1,5 uur

Deze stadswandeling is voor iedereen die even wil ontsnappen aan de stadse drukte. Struin door hofjes, vergaap je aan de rijkdom van fraaie herenhuizen en kom tot rust in een van de stadstuinen. Onder begeleiding van een enthousiaste gids wandel je langs de mooiste hofjes, tuinen en herenhuizen die de stad te bieden heeft. Je ontdekt het verhaal achter de grootste hof van de stad, de Arend Maartenshof, maar verkent ook de geschiedenis van meer verscholen armenhoven. In de binnenstad neemt de gids je mee langs de geschiedenis van historische panden zoals het Huis van Gijn en het Patriciërshuis. Deze stadswandeling is een verrassende combinatie tussen geschiedenis, architectuur en natuur. Buiten de gebaande paden ontdek je Dordrecht vanuit een nieuw perspectief.


Deze stadswandeling in Dordrecht is een actieve beleving. Verwacht geen droge jaartallen of saaie feitjes, maar een interactieve en verrassende wandeling met een enthousiaste gids.


Hoe kun je reserveren?

  • Wil je een privé-wandeling? Een privé-wandeling is iedere dag mogelijk. Het minimale tarief is voor 4 personen (ook als je met minder personen bent).

 

Prijzen

Privé-wandeling per persoon (het minimale tarief is voor 4 personen, ook als je met minder personen bent)€ 12.50
Groepstarief voor grote groepen (meer dan 10 personen) op aanvraag

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Een stadswandeling op maat aanvragen? Via dit formulier kunt u uw wensen opgeven. Het minimale tarief is voor vier personen, ook als u met minder personen bent.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Waar wilt u de wandeling starten?
Wilt u uw aanvraag uitbreiden met een arrangement?