Uitje

Bezoek en torenbeklimming Grote Kerk

1 uur

Bezoek de Grote Kerk en maak een torenbeklimming

Ontdek de machtige Grote Kerk van Dordrecht, een historisch icoon dat al meer dan 500 jaar het stadsgezicht bepaalt. Deze imposante gotische kerk biedt een unieke kans om de stad van bovenaf te bekijken. Beklim de 275 treden van de toren en geniet van een panoramisch uitzicht over de stad en de rivieren. Ontdek de rijke geschiedenis van deze kerk tijdens een rondleiding en bewonder de bijzondere architectuur en kunstwerken. Boek nu uw stadswandeling inclusief beklimming van de toren en maak uw bezoek aan Dordrecht compleet! De bezichtiging van de kerk kan als afsluiting van of tussenstop tijdens de stadswandeling worden geboekt, maar is ook een interessant onderdeel van een volledig dagprogramma.

Wat kun je verwachten?

  • Een inspirerend bezoek aan Dordrechts bekende monument
  • Een adembenemend uitzicht op de stad van de kerktoren
  • Geen gedoe met de betaling: één factuur achteraf voor het volledige dagprogramma

 

Prijzen

Bezoek en torenbeklimming€ 7.50

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of arrangement op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleine of grote groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

Maak hier uw keuze voor de stadswandeling of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent). Voor de instaptours kun je wel losse tickets bestellen.
Waar wilt u de wandeling starten?