Themawandeling

Duister Dordrecht

1,5 uur

Spannend: Dordrecht aan de hand van moorden, piraten en geesten

Ontdek de spannende geschiedenis van Dordrecht tijdens de stadswandeling ‘Duister Dordrecht’. Onze gids neemt je mee langs rafelrandjes en vertelt verhalen over moorden, piraten, bordelen en spoken. Ontdek de geheimen van de bordelen, hoor de verhalen van schepen die ten onder gingen op de verraderlijke wateren rondom Dordrecht en luister naar de verhalen over geesten die door de stad spoken. Als havenstad heeft Dordrecht een rijke geschiedenis vol spannende en ruige verhalen die tot op de dag van vandaag zichtbaar zijn. Deze stadswandeling is een unieke en avontuurlijke ervaring, waarbij je een kant van Dordrecht zult ontdekken die je nog niet kende. Van moorden tot bordelen en van scheepsverhalen tot geesten – je zult het allemaal beleven tijdens deze spannende stadswandeling. Deze stadswandeling is de meest smeuïge wandeling van Dordrecht, boordevol verhalen, mythes en anekdotes.

 

Wat kun je verwachten?

 • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
 • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
 • Een interactieve wandeling, langs spannende en duistere verhalen uit de geschiedenis van de stad.
 • Een gratis citymap, met tips voor je dagje Dordrecht

 

HOE KUN JE RESERVEREN?

 • Deze wandeling wordt alleen aangeboden als privé-arrangement? Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).

 

Ontdek Dordrecht staat voor interactieve wandelingen. Bij groepen groter dan 12 deelnemers zetten we een extra gids in.

 

 

 • Sander

  Een superleuke rondleiding gekregen van Angelo. We deden de duistere rondleiding en mede dankzij het enthousiasme van onze gids heeft het een onvergetelijke ervaring opgeleverd!
 • Heleen

  We hadden een hele leuke rondleiding door Dordrecht in de avond met de titel ‘Duister Dordrecht’. Erg vermakelijke verhalen gebracht met humor over de ‘duistere’ kant van Dordrecht.

 • Marion

  We hebben gisteren een super leuke en boeiende “Duister Dordrecht” tour gedaan. Zowel de schipper van Si barone als gids Joes konden heel boeiend vertellen over Dordrecht.

  Prijzen

  Privé-wandeling per persoon (het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent) € 12.50
  Voor groepen kunt u een offerte op maat aanvragen

  Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

  Boek direct een privé-wandeling

  Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

  Prive-wandeling boeken

  Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

  Vraag een wandeling op maat aan!

  Reserveer privé-stadswandeling

  Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of arrangement op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleine of grote groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

  Maak hier uw keuze voor de stadswandeling of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

  Datum & tijd

  Gewenste begintijd
  Gewenste eindtijd

  Wie, wat & waar?

  Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent). Voor de instaptours kun je wel losse tickets bestellen.
  Waar wilt u de wandeling starten?