Stadswandeling + rondvaart

Dordrecht by Night

2 uur

Ontdek ‘Dordrecht by Night’ met een spannende stadswandeling en een rondvaart onder donkere bruggen en langs verlichte havens.

Samen met onze gids ervaar je de duistere geschiedenis van de stad aan de hand van moorden, bordelen, scheepsverhalen, spoken, geesten en piraten. Dordrecht heeft als havenstad een rijke geschiedenis aan spannende en ruige verhalen. In deze spannendste stadswandeling van Dordt ontdek je rafelrandjes van de stad en sappigste verhalen uit de geschiedenis. ​Onderweg stap je aan boord op een klassieke houten boot van Si Barone en beleef je tijdens een mooie avondvaart de lichtjes in de haven en donkere gangetjes onder de bruggen in het historische centrum van Dordrecht.


Deze stadswandeling in Dordrecht is een actieve beleving. Verwacht geen droge jaartallen of saaie feitjes, maar een interactieve en verrassende wandeling en rondvaart met een enthousiaste gids.


Hoe kun je reserveren?

 • Wil je een privé-wandeling? Een privé-wandeling is iedere dag mogelijk. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).

 

 • Een superleuke rondleiding gekregen van Angelo. We deden de duistere rondleiding en mede dankzij het enthousiasme van onze gids heeft het een onvergetelijke ervaring opgeleverd!

  Sander

 • We hadden een hele leuke rondleiding door Dordrecht in de avond met de titel 'Duister Dordrecht'. Erg vermakelijke verhalen gebracht met humor over de 'duistere' kant van Dordrecht.

  Heleen

 • We hebben gisteren een super leuke en boeiende "Duister Dordrecht" tour gedaan. Zowel de schipper van Si Barone als gids Joes konden heel boeiend vertellen over Dordrecht.

  Marion

Prijzen

Privé-arrangement per persoon (het minimale tarief is voor 6 personen, ook als je met minder personen bent) € 30
Instaptour per persoon (voor de instaptours kun je ook losse tickets bestellen) € 25

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Komende stadswandelingen

 • november 2024

  nov

  zaterdag

  2

  19:30

 • nov

  zaterdag

  9

  19:30

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Een stadswandeling op maat aanvragen? Via dit formulier kunt u uw wensen opgeven. Het minimale tarief is voor vier personen, ook als u met minder personen bent.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Waar wilt u de wandeling starten?
Wilt u uw aanvraag uitbreiden met een arrangement?