Themawandeling

Dordt op het doek

1,5 uur

Deze stadswandeling is een verrassende ervaring voor kunstliefhebbers. Eeuwenlang lieten kunstenaars van binnen en buiten de stad zich betoveren en inspireren door Dordrecht. Ontdek tijdens de stadswandeling ‘Dordt op het doek’ de rijke geschiedenis van de schilderkunst in Dordrecht. Al eeuwenlang trekt Dordrecht kunstenaars aan door haar fascinerende locatie aan het water, het unieke licht en de prachtige wolkenluchten. Tijdens deze stadswandeling neemt een enthousiaste gids je mee op reis door de ogen van de kunstenaars die Dordrecht hebben vastgelegd op het doek. Bewonder de plekken die door de eeuwen heen zijn vastgelegd op canvas en ervaar de stad met een uniek perspectief. Terwijl je door de straten van Dordrecht wandelt, waan je je even een ware grootmeester, als Cuyp, Turner, Jongkind of Witsen. Na deze wandeling heb je niet alleen een goed beeld van de geschiedenis van de schilderkunst in Dordt, maar heb je ook ervaren waarom de stad voor veel creatieve geesten een inspiratiebron vormt.


Deze stadswandeling in Dordrecht is een actieve beleving. Verwacht geen droge jaartallen of saaie feitjes, maar een interactieve en verrassende wandeling met een enthousiaste gids.


Hoe kun je reserveren?

  • Wil je een privé-wandeling? Een privé-wandeling is iedere dag mogelijk. Het minimale tarief is voor 4 personen (ook als je met minder personen bent).
 

Prijzen

Privé-wandeling per persoon (het minimale tarief is voor 4 personen, ook als je met minder personen bent)€ 12.50
Groepstarief voor grote groepen (meer dan 10 personen) op aanvraag

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Een stadswandeling op maat aanvragen? Via dit formulier kunt u uw wensen opgeven. Het minimale tarief is voor vier personen, ook als u met minder personen bent.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Waar wilt u de wandeling starten?
Wilt u uw aanvraag uitbreiden met een arrangement?