Themawandeling

Dordt op het doek

1,5 uur

Ontdek de geschiedenis van Dordrecht als kunstenaarsstad

Deze stadswandeling is een verrassende ervaring voor kunstliefhebbers. Eeuwenlang lieten kunstenaars van binnen en buiten de stad zich betoveren en inspireren door Dordrecht. Ontdek tijdens de stadswandeling ‘Dordt op het doek’ de rijke geschiedenis van de schilderkunst in Dordrecht. Al eeuwenlang trekt Dordrecht kunstenaars aan door haar fascinerende locatie aan het water, het unieke licht en de prachtige wolkenluchten. Tijdens deze stadswandeling neemt een enthousiaste gids je mee op reis door de ogen van de kunstenaars die Dordrecht hebben vastgelegd op het doek. Bewonder de plekken die door de eeuwen heen zijn vastgelegd op canvas en ervaar de stad met een uniek perspectief. Terwijl je door de straten van Dordrecht wandelt, waan je je even een ware grootmeester, als Cuyp, Turner, Jongkind of Witsen. Na deze wandeling heb je niet alleen een goed beeld van de geschiedenis van de schilderkunst in Dordt, maar heb je ook ervaren waarom de stad voor veel creatieve geesten een inspiratiebron vormde.

Wat kun je verwachten?

  • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local
  • Een interactieve wandeling, langs de favoriete plaatsen van kunstenaars in de stad

Hoe kun je reserveren?

  • Het tarief voor een privé-stadswandeling is minimaal 60 euro. Alle wandelingen worden op maat naar wens gemaakt en kunnen op iedere dag en elke tijd starten.

Prijzen

Privé-wandeling per persoon (minimumtarief voor een privé-wandeling is 60 euro) € 10

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of fietstour op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleinere groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

Maak hier uw keuze voor de stadswandeling, fietstour of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Het minimumtarief is de prijs voor 6 personen. Als u voor een kleinere groep wilt boeken, kunt u hier 6 invullen en onderaan een opmerking toevoegen. Via 'boek nu' kunt u ook losse tickets bestellen voor een instapwandeling.
Waar wilt u de wandeling starten?