Themawandeling

Fake News Tour

1,5 uur

Intrigerende anekdote of bizar verzinsel? De Fake News Tour is een enerverende reis vol sappige leugens en smeuïge waarheden. Op zoek naar een verrassend uitje met familie, vrienden of collega’s? Tijdens deze stadswandeling is niets wat het lijkt. Je maakt een absurde ontdekkingsreis langs alternatieve feiten uit de geschiedenis van Dordrecht. Van wedstrijdjes kanonschieten tot zeemonsters op de Merwede: aan jou is de taak om te raden welke verhalen waar en welke verhalen verzonnen zijn. Soms lijkt een geschiedenis te mooi om waar te zijn, of zijn de meest onwaarschijnlijke gebeurtenissen toch waargebeurd? Deze stadswandeling is uniek doordat feit en fabel op een ludieke manier met elkaar afgewisseld worden. Aan het einde van de Fake News Tour volgt een korte quiz, om te vast te stellen wie niet in het Dordtse nepnieuws is getrapt.


Deze stadswandeling in Dordrecht is een actieve beleving. Verwacht geen droge jaartallen of saaie feitjes, maar een interactieve en verrassende wandeling..


Hoe kun je reserveren?

  • Wil je een privé-wandeling? Een privé-wandeling is iedere dag mogelijk. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).

Prijzen

Privé-wandeling per persoon (het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent) € 12.50
Groepstarief voor grote groepen (meer dan 10 personen) op aanvraag

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Een stadswandeling op maat aanvragen? Via dit formulier kunt u uw wensen opgeven. Het minimale tarief is voor vier personen, ook als u met minder personen bent.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Waar wilt u de wandeling starten?
Wilt u uw aanvraag uitbreiden met een arrangement?