Uitje

Bonbonworkshop

2 uur

Combineer een stadswandeling met een bonbonworkshop

Olala Chocola in Dordrecht biedt een smakelijke en leuke bonbonworkshop aan waarbij je zelf heerlijke bonbons kunt maken. Tijdens de workshop leer je de kunst van het tempereren van chocolade en het maken van verschillende soorten vullingen. De ervaren chocolatiers van Olala Chocola begeleiden je bij elke stap en geven handige tips en tricks. Aan het einde van de workshop neem je jouw eigen creaties mee naar huis om van te genieten. De bonbonworkshop is perfecte aanvulling op je stadswandeling in Dordrecht.

Wat kun je verwachten?

  • Een actief en leerzaam uitje
  • Thuis nagenieten van je eigen chocola-creaties

Prijzen

Bonbonworkshop€ 35

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of fietstour op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleinere groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

Maak hier uw keuze voor de stadswandeling, fietstour of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Het minimumtarief is de prijs voor 6 personen. Als u voor een kleinere groep wilt boeken, kunt u hier 6 invullen en onderaan een opmerking toevoegen. Via 'boek nu' kunt u ook losse tickets bestellen voor een instapwandeling.
Waar wilt u de wandeling starten?