Uitje

Fietstour Classic Dordrecht

1,5 uur

Verken de Dordtse binnenstad op een klassieke fiets

Deze fietstour is een unieke kennismaking met Dordrecht. Op een klassieke fiets beleef je, samen met een deskundige fietsgids, de mooiste verhalen in de historische binnenstad. Een fietstour met een gids op een retro fiets in Dordrecht is een verrassende manier om de stad te verkennen en de historische sfeer te ervaren. Stap op jouw retro fiets midden in het historische stadscentrum. Verken de smalle straatjes, bewonder de oude gebouwen en geniet van de sfeer van de stad. Breng een bezoek aan de Grote Kerk, het Stadhuis en het schitterende historische havengebied.

Een enthousiaste gids met een passie voor de oudste stad van Holland, zal onderweg de bekende, maar ook de onbekende plekjes van de stad laten ontdekken. Beleef Dordrecht, terwijl je door de straten fietst. Met de fiets zijn ook de historische monumenten en verborgen verhalen net buiten het stadscentrum binnen handbereik. De Fietstour Classic Dordrecht is een actieve, informatieve en sportieve belevenis in de oudste stad van Holland.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • De gids deelt interessante feitjes en laat je de minder bekende plekken ontdekken, die je anders misschien zou missen.
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een interactieve fietstour, langs verrassende plekken in de binnenstad.

HOE KUN JE RESERVEREN?

  • Het tarief voor een privé-fietstour is minimaal 120 euro. Alle tours worden op maat naar wens gemaakt en kunnen op iedere dag en elke tijd starten.

Geniet van je fietstocht door het prachtige historische centrum van Dordrecht!

 

 

Prijzen

Classic Dordt fietstour (1,5 uur)€ 20

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of fietstour op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleinere groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

Maak hier uw keuze voor de stadswandeling, fietstour of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Het minimumtarief is de prijs voor 6 personen. Als u voor een kleinere groep wilt boeken, kunt u hier 6 invullen en onderaan een opmerking toevoegen. Via 'boek nu' kunt u ook losse tickets bestellen voor een instapwandeling.
Waar wilt u de wandeling starten?