Tasty walk

Culinaire stadswandeling

2,5 uur|3 stops

Happen en stappen tijdens een verrassende stadswandeling

Als je op zoek bent naar een unieke en smakelijke manier om de oudste stad van Nederland te verkennen, dan is de Culinaire Stadswandeling van Ontdek Dordrecht dé activiteit voor een geslaagde middag of avond in Dordrecht. Tijdens deze culinaire tour kun je genieten van een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht in lokale restaurants terwijl je met een enthousiaste stadsgids door de charmante straten van de Dordtse binnenstad struint.

De Culinaire Stadswandeling is een ontspannen, smaakvolle en informatieve stadswandeling, die je meeneemt naar verschillende restaurants in de stad, de talrijke monumenten in de binnenstad en de mooiste verhalen van Dordrecht. Of je nu op zoek bent naar een unieke ervaring voor jouw zakelijke evenement of gewoon een leuke activiteit met vrienden of familie, onze Culinaire Stadswandeling biedt een mooie mix tussen gezelligheid, informatie en lekker eten.

Wat kun je verwachten?

 • Een uitgebreid smaakvol diner, bij drie verschillende lokale restaurants.
 • Drie drankjes zijn inbegrepen bij de prijs.
 • Een actief, lekker en interessant uitje. 
 • Een interactieve wandeling, langs verrassende plekken in de binnenstad.

HOE KUN JE RESERVEREN?

 • Deze wandeling wordt alleen aangeboden als privé-arrangement. Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).

 

Ontdek Dordrecht staat voor interactieve wandelingen. Bij groepen groter dan 12 deelnemers zetten we een extra gids in.

 

 • Merian

  Leuke wandeling met veel informatie van onze gids Charles. En superleuke, verrassende plekken om het voor-, hoofd- en nagerecht te nuttigen.
 • Sylvia

  Onze gids Thom was, naast een gezellige gozer, een zeer bevlogen geschiedenisstudent, dus hij kan veel vertellen over de stad. De locaties waar we gegeten hebben waren ook leuk.

 • Bert

  Marco is een kundige gids, die met passie over Dordrecht kan vertellen. De geselecteerde restaurants waren top in alle opzichten.

  Prijzen

  Privé-wandeling per persoon (het minimale tarief is voor 6 personen, ook als je met minder personen bent)€ 75
  Voor groepen kunt u een offerte op maat aanvragen

  Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

  Boek direct een privé-wandeling

  Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

  Prive-wandeling boeken

  Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

  Vraag een wandeling op maat aan!

  Reserveer privé-stadswandeling

  Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of arrangement op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleine of grote groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

  Maak hier uw keuze voor de stadswandeling of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

  Datum & tijd

  Gewenste begintijd
  Gewenste eindtijd

  Wie, wat & waar?

  Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent). Voor de instaptours kun je wel losse tickets bestellen.
  Waar wilt u de wandeling starten?