Tasty walk

Culinaire stadswandeling

2,5 uur|3 stops

Als je op zoek bent naar een unieke en smakelijke manier om de oudste stad van Nederland te verkennen, dan is de Culinaire Stadswandeling van Ontdek Dordrecht dé activiteit voor een geslaagde middag of avond in Dordrecht. Tijdens deze culinaire tour kun je genieten van een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht in lokale restaurants terwijl je met een enthousiaste stadsgids door de charmante straten van de Dordtse binnenstad struint.

De Culinaire Stadswandeling is een ontspannen, smaakvolle en informatieve stadswandeling, die je meeneemt naar verschillende restaurants in de stad, de talrijke monumenten in de binnenstad en de mooiste verhalen van Dordrecht. Of je nu op zoek bent naar een unieke ervaring voor jouw zakelijke evenement of gewoon een leuke activiteit met vrienden of familie, onze Culinaire Stadswandeling biedt een mooie mix tussen gezelligheid, informatie en lekker eten.

 


Deze stadswandeling in Dordrecht is een actieve beleving. Verwacht geen droge jaartallen of saaie feitjes, maar een interactieve en verrassende wandeling met een smaakvolle proeverijen onderweg.


Hoe kun je reserveren?

  • Wil je een privé-wandeling? Een privé-wandeling is iedere dag mogelijk. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).

 

  • Leuke wandeling met veel informatie van onze gids Charles. En superleuke, verrassende plekken om het voor-, hoofd- en nagerecht te nuttigen.

    Merian

  • Onze gids Thom was, naast een gezellige gozer, een zeer bevlogen geschiedenisstudent, dus hij kan veel vertellen over de stad. De locaties waar we gegeten hebben waren ook leuk.

    Sylvia

  • Marco is een kundige gids, die met passie over Dordrecht kan vertellen. De geselecteerde restaurants waren top in alle opzichten.

    Bert

Prijzen

Privé-wandeling per persoon (het minimale tarief is voor 6 personen, ook als je met minder personen bent)€ 75
Groepstarief voor grote groepen (meer dan 10 personen) op aanvraag

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Een stadswandeling op maat aanvragen? Via dit formulier kunt u uw wensen opgeven. Het minimale tarief is voor vier personen, ook als u met minder personen bent.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Waar wilt u de wandeling starten?
Wilt u uw aanvraag uitbreiden met een arrangement?