Tasty walk

Culinaire Fietstour

2,5 uur|3 stops

Happen en trappen op een kekke retrofiets

Als je op zoek bent naar een sportieve en smakelijke manier om de oudste stad van Nederland te verkennen, dan is de Culinaire Fietstour van Ontdek Dordrecht de perfecte activiteit voor een geslaagde middag of avond in Dordrecht. Tijdens deze culinaire tour kun je genieten van een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht in verschillende lokale restaurants terwijl je met een enthousiaste stadsgids door de charmante straten van de Dordtse binnenstad fietst op een unieke retrofietsen.

De Culinaire Fietstour is een actieve, smaakvolle en informatieve ervaring, die je meeneemt naar verschillende restaurants in de stad, de talrijke monumenten in de binnenstad en de mooiste verhalen van Dordrecht. Of je nu op zoek bent naar een unieke ervaring voor jouw zakelijke evenement of gewoon een leuke activiteit met vrienden of familie, onze Culinaire Fietstour biedt een mooie combinatie van sportief, culinair en informatief.

Wat kun je verwachten?

  • Een uitgebreid smaakvol diner, bij drie verschillende lokale restaurants.
  • Drie drankjes zijn inbegrepen bij de prijs.
  • Een actief, lekker en interessant uitje. 
  • Een interactieve fietstour op een retrofiets, langs verrassende plekken in de binnenstad.

HOE KUN JE RESERVEREN?

  • Het minimumaantal deelnemers voor een privé-fietstour is 6. Alle tours worden op maat naar wens gemaakt en kunnen op iedere dag en elke tijd starten. Kleinere groepen kunnen voor een privé-wandeling een aangepaste offerte aanvragen.

Prijzen

Privé-tour per persoon (minimumaantal voor een privé-tour is 6 personen) € 70

Deze stadswandeling met je eigen groep vrienden, familie of collega's?

Boek direct een privé-wandeling

Via deze weg kunt u direct en op de door u gewenste dag (en tijdstip) een privé-wandeling boeken (en meteen betalen).

Prive-wandeling boeken

Deze stadswandeling helemaal naar jouw wens?

Vraag een wandeling op maat aan!

Reserveer privé-stadswandeling

Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of fietstour op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleinere groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

Maak hier uw keuze voor de stadswandeling, fietstour of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

Datum & tijd

Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Wie, wat & waar?

Het minimumtarief is de prijs voor 6 personen. Als u voor een kleinere groep wilt boeken, kunt u hier 6 invullen en onderaan een opmerking toevoegen. Via 'boek nu' kunt u ook losse tickets bestellen voor een instapwandeling.
Waar wilt u de wandeling starten?