Ga mee met een instaptour

In het seizoen 2021 zijn er vanaf begin mei tot eind september instaptours op: woensdag om 13:00 uur; vrijdag om 16:00 uur; zaterdag om 14:00 uur en zondag om 12:00 uur.

In de agenda vind je een actueel overzicht van het schema van de tours.

Deelname kost €7,50 en is voor Dordtpas-leden gratis. Als je via de website, mail of telefonisch een ticket bestelt, kun je mee met een instaptour.

Onze instaptours:

  • De tour Verborgen parels laat schitterende highlights en verrassende hidden gems in de historische binnenstad van Dordrecht zien.

  • De tour Hofjes & Tuinen gaat langs de mooiste historische hofjes, parken en tuinen. Geschiedenis en stadsgroen: een unieke manier om de stad te ontdekken.

  • De tour Wijn & Bier vertelt de alcoholische geschiedenis van Dordrecht. Van de wijnhandel, tot stadsbrouwerijen en legendarische uitgaansplekken. Om dorst van te krijgen!

  • De tour Water & Havens laat de geschiedenis van het eiland van Dordrecht zien: van het stapelrecht, tot de Sint Elisabethsvloed en de watersnoodramp.

De tours beginnen, tenzij anders vermeld, in de winkel van Hallo Dordrecht aan de Taankade en duren ongeveer 1,5 uur. 

Alle instaptours zijn op maat aan te passen en te boeken als privérondleiding voor groepen, bedrijven en scholen. Klik hier voor meer informatie.

 
16.jpg