zo 26 jun.

|

14:30

Stadswandeling + Proeverij Stadsbrouwerij

Combineer een stadswandeling van Ontdek Dordrecht met een proeverij bij de Stadsbrouwerij Dordrecht

Stadswandeling + Proeverij Stadsbrouwerij

Tijd en locatie

26 jun. 14:30 – 17:00 CEST

14:30, Spuiboulevard 99, 3311 GN Dordrecht, Nederland

Over het evenement

In de tour Wijn & Bier laat de gids je de geschiedenis van drank in Dordrecht zien. Van de wijnhandel, tot stadsbrouwerijen en legendarische uitgaansgelegenheden: de rondleiding biedt een mooi overzicht van de alcoholische geschiedenis van Dordrecht. Dordrecht was vanaf de middeleeuwen een echte bierstad én een echte wijnstad. Er waren talrijke bierbrouwerijen en als spil in de Europese wijnhandel werd er in Dordrecht veel geld verdiend. Al dat bier en al die wijn: je zou er dorst van krijgen!

De gids vertelt geen stoffige details en strooit niet onnodig met jaartallen, maar laat je door interessante verhalen het historische centrum beleven. De rondleiding biedt niet alleen historische informatie, maar ook inside information van een lokale gids.

De tour sluiten we af met een unieke rondleiding plus heerlijke proeverij bij de Stadsbrouwerij Dordrecht. De rondleiders van de brouwerij nemen je mee door het historische complex, vertellen over het proces van bierbrouwen en je krijgt een proeverij van de biertjes die door de Stadsbrouwerij worden gebrouwen. 

Gids: Jeroen

Planning


 • 5 minuten

  Start bij de VVV


 • 1 uur 10 minuten

  Stadswandeling Wijn & Bier door Ontdek Dordrecht

Nog 1 item beschikbaar

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Ticket

  €35

  +€0.88 servicekosten

  €35

  +€0.88 servicekosten

  0

  €0

Totaal

€0

Deel dit evenement