Tasty walk

Gin, Wine & Beer

2.5 hours|3 stops

The tastiest city walk in Dordrecht! Enjoy 3 tastings along the way.

Misschien wel het leukste uitje van Dordrecht. Wandelen, proeven, ambachtelijke lokale producten en een enthousiaste gids. Dat klinkt top, toch?

Beleef een smaakvolle stadswandeling door Dordrecht met de tasty walk ‘Gin, Wijn & Bier’! Tijdens deze unieke tour maak je kennis met de rijke geschiedenis van drank in Dordrecht en proef je heerlijke dranken tijdens drie verschillende stops, onder leiding van een deskundige gids.

De tour stopt onder andere bij distilleerderij Rutte, waar je wordt meegenomen in de wereld van gin, jenever en likeur. Laat je verrassen door de unieke smaken van deze ambachtelijke dranken en ontdek het vakmanschap en de traditie achter dit Dordtse bedrijf. Vervolgens neemt de gids je mee naar een sfeervol proeflokaal voor bieren. Hier proef je de lekkerste Dordtse biertjes en leer je meer over de geschiedenis van de vele brouwerijen die ooit in Dordrecht gevestigd waren. De stadswandeling sluit af bij Wijnhuis 167, waar je kunt genieten van de heerlijke Dordtse wijnen van wijngaard Bilderhof, die is gevestigd op het Eiland van Dordrecht. 

De tasty walk ‘Gin, Wijn & Bier’ is perfect voor groepen en uitjes. Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, deze tour biedt is een ontspannen manier om Dordrecht te ontdekken en te genieten van de lokale, ambachtelijke dranken. 

What to expect.

 • A unique tasting of gin, gin and liqueur at Rutte's 150-year-old distillery.
 • A beer tasting at beer café De Tijd in the center of Dordrecht.
 • A tasting of Dordrecht wine from Bilderhof, provided by Wijnhuis 167.
 • An active experience, so no boring listing of facts or years.
 • An enthusiastic guide who lets you discover the city like a true local.

HOW CAN YOU MAKE RESERVATIONS?

 • Deze wandeling wordt alleen aangeboden als privé-arrangement. Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).

 

Ontdek Dordrecht staat voor interactieve wandelingen. Bij groepen groter dan 12 deelnemers zetten we een extra gids in.

 

 • Harry

  Een zeer mooie stadswandeling die zeker aan te bevelen is met proeverij van Gin-bier en wijn. Met dank aan een zeer gepassioneerde gids!
 • Bart

  Ontzettend leuke dag gehad met onze vriendengroep in Dordrecht. We hebben de Wijn, Bier en Gin stadwandeling gedaan. Er was een goede afwisseling tussen informatie, ontspanning en proeverijen.

 • Henk

  Leuke gids en leuke stad. Zeker een aanrader. De bier, wijn en gin tijdens de tocht maakten het nog leuker.

  Prices

  Privé-wandeling per persoon (het minimale tarief is voor 6 personen, ook als je met minder personen bent) € 42.50
  Voor groepen kunt u een offerte op maat aanvragen

  This city tour with your own group of friends, family or colleagues?

  Book a private walk directly

  This way you can book (and pay for) a private walk directly and at your preferred day (and time).

  Booking a private walk

  This city tour completely to your liking?

  Request a customized walk!

  Book private city tour

  Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of arrangement op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleine of grote groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

  Maak hier uw keuze voor de stadswandeling of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

  Date & time

  Desired start time
  Desired end time

  Who, what & where?

  Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent). Voor de instaptours kun je wel losse tickets bestellen.
  Where would you like to start the walk?