Theme Walk

Geheimen van Zwijndrecht

1.5 hours

Voor één keer naar de overkant. Ontdek de verborgen verhalen van Zwijndrecht.

Geheimen van Zwijndrecht

Het mooiste aan Zwijndrecht is het uitzicht op Dordrecht, zeggen Dordtenaren vaak. Maar klopt dit wel? Ontdek Dordrecht maakt voor één keer de oversteek naar de andere kant van de Oude Maas. In een fietstour van 1,5 uur verkennen we de verborgen geheimen van Zwijndrecht. Van Kasteel Develstein tot het Veerplein: de geschiedenis van Zwijndrecht is rijker dan je denkt. Ondanks de ouderdom van Zwijndrecht (minstens duizend jaar!) zijn er weinig monumenten bewaard gebleven. Tijdens de fietstour ontdekken we sporen van het boeiende verleden. Ooit gehoord van de Zwijndrechtse Nieuwlichters of de distributiekraak? Na deze tour kijk je met andere ogen naar Zwijndrecht.

We sluiten de fietstour af met een drankje op een historische locatie in Zwijndrecht.

Ontdek Dordrecht biedt deze unieke tour eenmalig aan op zaterdag 25 november. Mis het niet!

Prices

Geheimen van Zwijndrecht (inclusief afsluitend drankje)€ 10

This city tour completely to your liking?

Request a customized walk!

Book private city tour

Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of arrangement op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleine of grote groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

Maak hier uw keuze voor de stadswandeling of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

Date & time

Desired start time
Desired end time

Who, what & where?

Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent). Voor de instaptours kun je wel losse tickets bestellen.
Where would you like to start the walk?