Theme Walk

Dordt on the canvas

1.5 hours

Discover the history of Dordrecht as a city of artists

Deze stadswandeling is een verrassende ervaring voor kunstliefhebbers. Eeuwenlang lieten kunstenaars van binnen en buiten de stad zich betoveren en inspireren door Dordrecht. Ontdek tijdens de stadswandeling ‘Dordt op het doek’ de rijke geschiedenis van de schilderkunst in Dordrecht. Al eeuwenlang trekt Dordrecht kunstenaars aan door haar fascinerende locatie aan het water, het unieke licht en de prachtige wolkenluchten. Tijdens deze stadswandeling neemt een enthousiaste gids je mee op reis door de ogen van de kunstenaars die Dordrecht hebben vastgelegd op het doek. Bewonder de plekken die door de eeuwen heen zijn vastgelegd op canvas en ervaar de stad met een uniek perspectief. Terwijl je door de straten van Dordrecht wandelt, waan je je even een ware grootmeester, als Cuyp, Turner, Jongkind of Witsen. Na deze wandeling heb je niet alleen een goed beeld van de geschiedenis van de schilderkunst in Dordt, maar heb je ook ervaren waarom de stad voor veel creatieve geesten een inspiratiebron vormt.

What to expect.

  • An active experience, so no boring listing of facts or dates
  • An enthusiastic guide who lets you discover the city like a true local
  • An interactive walking tour, past artists' favorite places in the city

HOW CAN YOU MAKE RESERVATIONS?

  • Deze wandeling wordt alleen aangeboden als privé-arrangement. Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).

Prices

Privé-wandeling per persoon (het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent)€ 12.50
Voor groepen kunt u een offerte op maat aanvragen

This city tour with your own group of friends, family or colleagues?

Book a private walk directly

This way you can book (and pay for) a private walk directly and at your preferred day (and time).

Booking a private walk

This city tour completely to your liking?

Request a customized walk!

Book private city tour

Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of arrangement op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleine of grote groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

Maak hier uw keuze voor de stadswandeling of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

Date & time

Desired start time
Desired end time

Who, what & where?

Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent). Voor de instaptours kun je wel losse tickets bestellen.
Where would you like to start the walk?