Tasty walk

Culinary city tour

2.5 hours|3 stops

Bites and steps on a surprising city tour

Als je op zoek bent naar een unieke en smakelijke manier om de oudste stad van Nederland te verkennen, dan is de Culinaire Stadswandeling van Ontdek Dordrecht dé activiteit voor een geslaagde middag of avond in Dordrecht. Tijdens deze culinaire tour kun je genieten van een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht in lokale restaurants terwijl je met een enthousiaste stadsgids door de charmante straten van de Dordtse binnenstad struint.

The Culinary City Walk is a relaxed, tasty and informative city walk that takes you to different restaurants in the city, the numerous monuments in the city center and the most beautiful stories of Dordrecht. Whether you are looking for a unique experience for your business event or just a fun activity with friends or family, our Culinary City Walk offers a nice mix between conviviality, information and good food.

What to expect.

 • A sumptuous tasty dinner, at three different local restaurants.
 • Three drinks are included in the price.
 • An active, delicious and interesting outing. 
 • An interactive walk, past surprising places in downtown.

HOW CAN YOU MAKE RESERVATIONS?

 • Deze wandeling wordt alleen aangeboden als privé-arrangement. Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).

 

Ontdek Dordrecht staat voor interactieve wandelingen. Bij groepen groter dan 12 deelnemers zetten we een extra gids in.

 

 • Merian

  Leuke wandeling met veel informatie van onze gids Charles. En superleuke, verrassende plekken om het voor-, hoofd- en nagerecht te nuttigen.
 • Sylvia

  Onze gids Thom was, naast een gezellige gozer, een zeer bevlogen geschiedenisstudent, dus hij kan veel vertellen over de stad. De locaties waar we gegeten hebben waren ook leuk.

 • Bert

  Marco is een kundige gids, die met passie over Dordrecht kan vertellen. De geselecteerde restaurants waren top in alle opzichten.

  Prices

  Privé-wandeling per persoon (het minimale tarief is voor 6 personen, ook als je met minder personen bent)€ 75
  Voor groepen kunt u een offerte op maat aanvragen

  This city tour with your own group of friends, family or colleagues?

  Book a private walk directly

  This way you can book (and pay for) a private walk directly and at your preferred day (and time).

  Booking a private walk

  This city tour completely to your liking?

  Request a customized walk!

  Book private city tour

  Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of arrangement op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleine of grote groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

  Maak hier uw keuze voor de stadswandeling of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

  Date & time

  Desired start time
  Desired end time

  Who, what & where?

  Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent). Voor de instaptours kun je wel losse tickets bestellen.
  Where would you like to start the walk?