Water & Hiking - Aug. 19, 2023

2 p.m.

Hello Dordrecht, Voorstraat 276

Dit is de beste manier om Dordrecht te ontdekken! In de stadswandeling en rondvaart ‘Water & Wandelen’ ontdek je de schitterende monumenten en historische hoogtepunten in de oudste stad van Holland. Tijdens een verrassende stadswandeling ervaar je de verhalen achter gevels, poorten, straatjes, hofjes en pakhuizen. Samen met onze deskundige gids verken je eeuwen aan geschiedenis, cultuur en architectuur. De rondvaart is aan boord van een kleinschalige Italiaanse boot. Aan boord beleef je de prachtige gebouwen van het historische havengebied. Op de grote rivieren geniet je van het grootse uitzicht op Dordrecht. De combinatie van een stadswandeling en rondvaart is een unieke activiteit om Dordrecht te verkennen.

What to expect.

  • An active experience on the water in a unique, small-scale tour boat.
  • An enthusiastic guide who lets you discover the city like a true local.
  • An interactive walk, past surprising places in downtown.
  • The best experience of Dordrecht, from the water and from the land.

How can you make reservations?

  • Wil je een privé-arrangement? Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).
  • Wil je mee met een instaptour? Dit kan als er een tour in de agenda staat. Je boekt losse tickets via de agenda op de website. De instaptours zijn op zaterdag om 14:15 uur (van begin april tot eind oktober ook op zondag). Je kunt vanaf 1 persoon deelnemen.

 

Ontdek Dordrecht staat voor interactieve wandelingen. Bij groepen groter dan 12 deelnemers zetten we een extra gids in.

 

[widgetkit id="6" name="Reviews (ww)"]

Tickets

The number below contains the tickets for this event in your shopping cart. Click "Buy Tickets" to update existing attendee information and adjust the quantity of tickets.
City Walk & Cruise
25,00
Unlimited