Verborgen parels – 5 oktober 2023

1 p.m.

Hello Dordrecht, Voorstraat 276

Dit is de meest verrassende stadswandeling van Dordrecht! Samen met een enthousiaste, deskundige lokale gids verken je de rijke geschiedenis, talrijke monumenten en mooiste verhalen van de oudste stad van Holland. Tijdens de wandeling verken je de stad buiten de gebaande banen. Laat je verrassen door verborgen parels, verscholen plekjes en ervaar de straatjes, geveltjes en hofjes van Dordrecht samen met een local. Verwacht geen droge feitjes of veel jaartallen, maar een interactieve en verrassende stadswandeling met de beste stadsgidsen van Dordrecht. Deze stadswandeling is leuk voor bezoekers die Dordrecht die een unieke ervaring willen, maar ook voor locals die op zoek zijn naar alle geheimen van hun eigen stad.

 

What to expect.

  • An active experience, so no boring listing of facts or years.
  • An enthusiastic and knowledgeable guide who will let you discover the city like a true local.
  • An interactive and surprising walk, past surprising places in downtown.

 

How can you make reservations?

  • Wil je een privé-arrangement? Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).
  • Wil je mee met een instaptour? Dit kan als er een tour in de agenda staat. Je boekt losse tickets via de agenda op de website. De instaptours zijn op zaterdag en zondag om 13:00 uur (van begin april tot eind oktober ook doordeweeks). Je kunt vanaf 1 persoon deelnemen.

 

Ontdek Dordrecht staat voor interactieve wandelingen. Bij groepen groter dan 12 deelnemers zetten we een extra gids in.

 

[widgetkit id="5" name="Reviews vp"]

 

 

Tickets

The number below contains the tickets for this event in your shopping cart. Click "Buy Tickets" to update existing attendee information and adjust the quantity of tickets.
Dordt Pass
0,00
Unlimited
Standard
10,00
Unlimited
Rotterdampas
5,00
Unlimited