Leckerer Spaziergang

Gin, Wein und Bier

2,5 Stunden3 Haltestellen

Der leckerste Stadtrundgang in Dordrecht! Genießen Sie 3 Verkostungen entlang des Weges.

Misschien wel het leukste uitje van Dordrecht. Wandelen, proeven, ambachtelijke lokale producten en een enthousiaste gids. Dat klinkt top, toch?

Beleef een smaakvolle stadswandeling door Dordrecht met de tasty walk ‘Gin, Wijn & Bier’! Tijdens deze unieke tour maak je kennis met de rijke geschiedenis van drank in Dordrecht en proef je heerlijke dranken tijdens drie verschillende stops, onder leiding van een deskundige gids.

De tour stopt onder andere bij distilleerderij Rutte, waar je wordt meegenomen in de wereld van gin, jenever en likeur. Laat je verrassen door de unieke smaken van deze ambachtelijke dranken en ontdek het vakmanschap en de traditie achter dit Dordtse bedrijf. Vervolgens neemt de gids je mee naar een sfeervol proeflokaal voor bieren. Hier proef je de lekkerste Dordtse biertjes en leer je meer over de geschiedenis van de vele brouwerijen die ooit in Dordrecht gevestigd waren. De stadswandeling sluit af bij Wijnhuis 167, waar je kunt genieten van de heerlijke Dordtse wijnen van wijngaard Bilderhof, die is gevestigd op het Eiland van Dordrecht. 

De tasty walk ‘Gin, Wijn & Bier’ is perfect voor groepen en uitjes. Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, deze tour biedt is een ontspannen manier om Dordrecht te ontdekken en te genieten van de lokale, ambachtelijke dranken. 

Was können Sie erwarten?

 • Eine einzigartige Verkostung von Gin, Genever und Likör in der 150 Jahre alten Destillerie von Rutte.
 • Eine Bierverkostung im Bierlokal De Tijd im Zentrum von Dordrecht.
 • Eine Verkostung von Dordrechter Wein vom Bilderhof, zur Verfügung gestellt von Wijnhuis 167.
 • Eine aktive Erfahrung, also kein langweiliges Aufzählen von Fakten oder Jahren.
 • Ein begeisterter Führer, der Sie die Stadt wie ein echter Einheimischer entdecken lässt.

WIE BENUTZEN?

 • Deze wandeling wordt alleen aangeboden als privé-arrangement. Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).

 

Ontdek Dordrecht staat voor interactieve wandelingen. Bij groepen groter dan 12 deelnemers zetten we een extra gids in.

 

 • Harry

  Een zeer mooie stadswandeling die zeker aan te bevelen is met proeverij van Gin-bier en wijn. Met dank aan een zeer gepassioneerde gids!
 • Bart

  Ontzettend leuke dag gehad met onze vriendengroep in Dordrecht. We hebben de Wijn, Bier en Gin stadwandeling gedaan. Er was een goede afwisseling tussen informatie, ontspanning en proeverijen.

 • Henk

  Leuke gids en leuke stad. Zeker een aanrader. De bier, wijn en gin tijdens de tocht maakten het nog leuker.

  Preise

  Privé-wandeling per persoon (het minimale tarief is voor 6 personen, ook als je met minder personen bent) € 42.50
  Voor groepen kunt u een offerte op maat aanvragen

  Diese Stadtrundfahrt mit Ihrer eigenen Gruppe von Freunden, Familie oder Kollegen?

  Buchen Sie direkt eine private Wanderung

  Auf diese Weise können Sie einen privaten Spaziergang direkt an Ihrem Wunschtag (und zu Ihrer Wunschzeit) buchen (und bezahlen).

  Buchung einer privaten Wanderung

  Ist diese Stadtrundfahrt ganz nach Ihrem Geschmack?

  Fordern Sie eine maßgeschneiderte Wanderung an!

  Private Stadtrundfahrt buchen

  Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of arrangement op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleine of grote groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

  Maak hier uw keuze voor de stadswandeling of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

  Datum und Uhrzeit

  Gewünschte Startzeit
  Gewünschte Endzeit

  Wer, was und wo?

  Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent). Voor de instaptours kun je wel losse tickets bestellen.
  Wo möchten Sie die Wanderung beginnen?