Themenwanderung

Dunkelheit Dordrecht

1,5 Stunden

Spannend: Dordrecht durch Morde, Piraten und Geister

Ontdek de spannende geschiedenis van Dordrecht tijdens de stadswandeling ‘Duister Dordrecht’. Onze gids neemt je mee langs rafelrandjes en vertelt verhalen over moorden, piraten, bordelen en spoken. Ontdek de geheimen van de bordelen, hoor de verhalen van schepen die ten onder gingen op de verraderlijke wateren rondom Dordrecht en luister naar de verhalen over geesten die door de stad spoken. Als havenstad heeft Dordrecht een rijke geschiedenis vol spannende en ruige verhalen die tot op de dag van vandaag zichtbaar zijn. Deze stadswandeling is een unieke en avontuurlijke ervaring, waarbij je een kant van Dordrecht zult ontdekken die je nog niet kende. Van moorden tot bordelen en van scheepsverhalen tot geesten – je zult het allemaal beleven tijdens deze spannende stadswandeling. Deze stadswandeling is de meest smeuïge wandeling van Dordrecht, boordevol verhalen, mythes en anekdotes.

 

Was können Sie erwarten?

 • Eine aktive Erfahrung, also kein langweiliges Aufzählen von Fakten oder Jahren.
 • Ein begeisterter Führer, der Sie die Stadt wie ein echter Einheimischer entdecken lässt.
 • Ein interaktiver Spaziergang, vorbei an spannenden und dunklen Geschichten aus der Geschichte der Stadt.
 • Ein kostenloser Stadtplan mit Tipps für Ihren Tagesausflug in Dordrecht

 

WIE BENUTZEN?

 • Deze wandeling wordt alleen aangeboden als privé-arrangement? Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).

 

Ontdek Dordrecht staat voor interactieve wandelingen. Bij groepen groter dan 12 deelnemers zetten we een extra gids in.

 

 

 • Sander

  Een superleuke rondleiding gekregen van Angelo. We deden de duistere rondleiding en mede dankzij het enthousiasme van onze gids heeft het een onvergetelijke ervaring opgeleverd!
 • Heleen

  We hadden een hele leuke rondleiding door Dordrecht in de avond met de titel ‘Duister Dordrecht’. Erg vermakelijke verhalen gebracht met humor over de ‘duistere’ kant van Dordrecht.

 • Marion

  We hebben gisteren een super leuke en boeiende “Duister Dordrecht” tour gedaan. Zowel de schipper van Si barone als gids Joes konden heel boeiend vertellen over Dordrecht.

  Preise

  Privé-wandeling per persoon (het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent) € 12.50
  Voor groepen kunt u een offerte op maat aanvragen

  Diese Stadtrundfahrt mit Ihrer eigenen Gruppe von Freunden, Familie oder Kollegen?

  Buchen Sie direkt eine private Wanderung

  Auf diese Weise können Sie einen privaten Spaziergang direkt an Ihrem Wunschtag (und zu Ihrer Wunschzeit) buchen (und bezahlen).

  Buchung einer privaten Wanderung

  Ist diese Stadtrundfahrt ganz nach Ihrem Geschmack?

  Fordern Sie eine maßgeschneiderte Wanderung an!

  Private Stadtrundfahrt buchen

  Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of arrangement op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleine of grote groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

  Maak hier uw keuze voor de stadswandeling of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

  Datum und Uhrzeit

  Gewünschte Startzeit
  Gewünschte Endzeit

  Wer, was und wo?

  Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent). Voor de instaptours kun je wel losse tickets bestellen.
  Wo möchten Sie die Wanderung beginnen?