Themenwanderung

Dordt auf Leinwand

1,5 Stunden

Entdecken Sie Dordrechts Geschichte als Stadt der Künstler

Deze stadswandeling is een verrassende ervaring voor kunstliefhebbers. Eeuwenlang lieten kunstenaars van binnen en buiten de stad zich betoveren en inspireren door Dordrecht. Ontdek tijdens de stadswandeling ‘Dordt op het doek’ de rijke geschiedenis van de schilderkunst in Dordrecht. Al eeuwenlang trekt Dordrecht kunstenaars aan door haar fascinerende locatie aan het water, het unieke licht en de prachtige wolkenluchten. Tijdens deze stadswandeling neemt een enthousiaste gids je mee op reis door de ogen van de kunstenaars die Dordrecht hebben vastgelegd op het doek. Bewonder de plekken die door de eeuwen heen zijn vastgelegd op canvas en ervaar de stad met een uniek perspectief. Terwijl je door de straten van Dordrecht wandelt, waan je je even een ware grootmeester, als Cuyp, Turner, Jongkind of Witsen. Na deze wandeling heb je niet alleen een goed beeld van de geschiedenis van de schilderkunst in Dordt, maar heb je ook ervaren waarom de stad voor veel creatieve geesten een inspiratiebron vormt.

Was können Sie erwarten?

  • Eine aktive Erfahrung, also keine langweilige Aufzählung von Fakten oder Daten
  • Ein begeisterter Führer, der Sie die Stadt wie ein echter Einheimischer entdecken lässt
  • Ein interaktiver Spaziergang, vorbei an den Lieblingsplätzen der Künstler in der Stadt

WIE BENUTZEN?

  • Deze wandeling wordt alleen aangeboden als privé-arrangement. Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).

Preise

Privé-wandeling per persoon (het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent)€ 12.50
Voor groepen kunt u een offerte op maat aanvragen

Diese Stadtrundfahrt mit Ihrer eigenen Gruppe von Freunden, Familie oder Kollegen?

Buchen Sie direkt eine private Wanderung

Auf diese Weise können Sie einen privaten Spaziergang direkt an Ihrem Wunschtag (und zu Ihrer Wunschzeit) buchen (und bezahlen).

Buchung einer privaten Wanderung

Ist diese Stadtrundfahrt ganz nach Ihrem Geschmack?

Fordern Sie eine maßgeschneiderte Wanderung an!

Private Stadtrundfahrt buchen

Via dit formulier kunt u een privé-stadswandeling of arrangement op maat aanvragen. Voor een privé-aanvraag is het minimale tarief de prijs voor 6 personen. Bent u met een kleine of grote groep? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U ontvangt zo snel mogelijk na ontvangst een bevestiging van uw aanvraag via de mail. Soms komt onze mail in uw spambox.

Maak hier uw keuze voor de stadswandeling of het arrangement naar keuze. U kunt het opmerkingenveld gebruiken voor aanvullende informatie.

Datum und Uhrzeit

Gewünschte Startzeit
Gewünschte Endzeit

Wer, was und wo?

Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent). Voor de instaptours kun je wel losse tickets bestellen.
Wo möchten Sie die Wanderung beginnen?