Verborgen parels – 19 november 2023 – 13:00 uur

13:00

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

Dit is de meest verrassende stadswandeling van Dordrecht! Samen met een enthousiaste, deskundige lokale gids verken je de rijke geschiedenis, talrijke monumenten en mooiste verhalen van de oudste stad van Holland. Tijdens de wandeling verken je de stad buiten de gebaande banen. Laat je verrassen door verborgen parels, verscholen plekjes en ervaar de straatjes, geveltjes en hofjes van Dordrecht samen met een local. Verwacht geen droge feitjes of veel jaartallen, maar een interactieve en verrassende stadswandeling met de beste stadsgidsen van Dordrecht. Deze stadswandeling is leuk voor bezoekers die Dordrecht die een unieke ervaring willen, maar ook voor locals die op zoek zijn naar alle geheimen van hun eigen stad.

 

Was können Sie erwarten?

  • Eine aktive Erfahrung, also kein langweiliges Aufzählen von Fakten oder Jahren.
  • Ein begeisterter und sachkundiger Führer, der Sie die Stadt wie ein echter Einheimischer entdecken lässt.
  • Ein interaktiver und überraschender Spaziergang, der an überraschenden Orten im Stadtzentrum vorbeiführt.

 

Wie können Sie buchen?

  • Wil je een privé-arrangement? Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).
  • Wil je mee met een instaptour? Dit kan als er een tour in de agenda staat. Je boekt losse tickets via de agenda op de website. De instaptours zijn op zaterdag en zondag om 13:00 uur (van begin april tot eind oktober ook doordeweeks). Je kunt vanaf 1 persoon deelnemen.

 

Ontdek Dordrecht staat voor interactieve wandelingen. Bij groepen groter dan 12 deelnemers zetten we een extra gids in.

 

[widgetkit id="5" name="Reviews vp"]

 

 

Eintrittskarten

Die unten stehende Zahl enthält die Tickets für diese Veranstaltung in Ihrem Warenkorb. Klicken Sie auf "Tickets kaufen", um bestehende Teilnehmerinformationen zu aktualisieren und die Anzahl der Tickets anzupassen.
Standard
10,00
Unbegrenzt
Rotterdampas
5,00
Unbegrenzt
Dordtpas
0,00
Unbegrenzt