Contact

Bezoekadres

Voorstraat 276

3311 ET Dordrecht

Telefoon

06 822 433 18

MailRoute

Onze stadswandelingen en arrangementen starten op onze eigen locatie aan de Voorstraat 276 bij Hallo Dordrecht. Een andere startlocatie kan in overleg natuurlijk ook. Onze locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
  • Openbaar vervoer: Vanaf het NS-Station Dordrecht is het 12 minuten lopen naar onze locatie. U verlaat het station aan de centrumzijde en gaat rechtdoor over de Stationsweg en de Johan de Wittstraat. Na ongeveer 500 meter neemt u een flauwe bocht naar het Bagijnhof. U vervolgt uw weg over het Bagijnhof en de Visstraat. Na 300 meter slaat u rechtsaf op de Voorstraat. Na 80 meter bevindt onze locatie zich aan de rechterzijde.
  • Auto: De parkeergarages bevinden zich dicht bij onze locatie. Vanaf Parkeergarage Visstraat is het 180 meter (2 minuten) lopen, vanaf Parkeergarage Achterom 350 meter lopen (4 minuten) en vanaf Parkeergarage Drievriendenhof 400 meter (5 minuten) lopen naar Hallo Dordrecht. Gratis parkeren is mogelijk op het parkeerterrein Weeskinderendijk. Dit terrein ligt net buiten het centrum en is op 1,4 kilometer (20 minuten) lopen van onze startlocatie. Op zaterdag rijdt er een pendelbus naar de binnenstad.
  • Touringcar: Op de Merwekade, de Hellingen en de Spuiboulevard kunnen grote voertuigen betaald parkeren. De parkeergelegenheid op de Weeskinderendijk is gratis.

 Contact

ContactformulierAlgemene voorwaarden

Op alle boekingen bij Ontdek Dordrecht zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zie: Algemene voorwaarden ODNog meer ontdekken?

  • Ontdek Gorinchem – Stadswandelingen & uitjes in de mooiste vestingstad van Nederland