Water & Wandelen – 28 oktober 2023

14:00 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

Dit is de beste manier om Dordrecht te ontdekken! In de stadswandeling en rondvaart ‘Water & Wandelen’ ontdek je de schitterende monumenten en historische hoogtepunten in de oudste stad van Holland. Tijdens de stadswandeling van 1 uur ervaar je de verhalen achter gevels, poorten, straatjes, hofjes en pakhuizen. Samen met onze deskundige gids verken je ruim 1000 jaar geschiedenis, cultuur en architectuur. De rondvaart is aan boord van een kleinschalige Italiaanse watertaxi. Aan boord beleef je de prachtige gebouwen van het historische havengebied. Op de grote rivieren geniet je van het grootse uitzicht op Dordrecht. De combinatie van een stadswandeling en rondvaart is een unieke activiteit om Dordrecht te te verkennen.

Wat kun je verwachten?

  • Een actieve ervaring op het water in een unieke, kleinschalige rondvaartboot.
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een interactieve wandeling, langs verrassende plekken in de binnenstad.
  • De beste beleving van Dordrecht, vanaf het water en vanaf het land.

Hoe kun je reserveren?

  • Het minimumaantal deelnemers voor een privé-stadswandeling is 6. Alle wandelingen worden op maat naar wens gemaakt en kunnen op iedere dag en elke tijd starten. Kleinere groepen kunnen voor een privé-wandeling een aangepaste offerte aanvragen.
  • Op zaterdag en zondag is er om 14:00 uur ook een instapwandeling. Via de website kun je tickets reserveren.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Stadswandeling & Rondvaart
25,00
Onbeperkt