Water & Wandelen – 16 maart 2024 – 14:15 uur

14:15 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

Het eiland van Dordrecht en het water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waarom is het Drierivierenpunt zo belangrijk? Hoe maakt de Sint Elisabethsvloed een einde aan de Dordtse welvaart? In de stadswandeling en rondvaart ‘Water & Wandelen’ ontdek je de schitterende monumenten en historische hoogtepunten in de oudste stad van Holland. Tijdens een verrassende stadswandeling ervaar je de verhalen achter gevels, poorten, straatjes, hofjes en pakhuizen. Samen met onze deskundige gids verken je eeuwen aan geschiedenis, cultuur en architectuur. De rondvaart is aan boord van een kleinschalige Italiaanse boot. Aan boord beleef je de prachtige gebouwen van het historische havengebied. Op de grote rivieren geniet je van het grootse uitzicht op Dordrecht. De combinatie van een stadswandeling en rondvaart is een unieke activiteit om Dordrecht te verkennen.

Dit arrangement in Dordrecht is een actieve beleving. Verwacht geen droge jaartallen of saaie feitjes, maar een interactieve en verrassende wandeling en rondvaart met een enthousiaste gids.


Hoe kun je reserveren?

 • Wil je een privé-arrangement? Een privé-wandeling is iedere dag mogelijk. Het minimale tarief is voor 4 personen (ook als je met minder personen bent).
 • Wil je mee met een instaptour? Er is een instaptour op zaterdag om 14:15 uur. Tickets bestel je via onze website.

 • Genoten van prachtige vaartocht met Sirio in Italiaanse sferen en hele leuke wandeling met mooie verhalen van Lisette!

  Marian

 • Joes maakte de rondleiding nog leuker en interessanter dan we al dachten. Het enthousiasme en de kennis van hem was grandioos! Ook de kapitein van de boot was erg leuk en liet zijn boot even voor ons hard over het water stuiteren. Al met al een aanrader!

  Anja

 • Een hele leuke stadswandeling gemaakt met een kundige enthousiaste gids en vervolgens een boottochtje met een kapitein die hele interessante verhalen vertelde over Dordrecht

  Rebecca

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Stadswandeling & Rondvaart
25,00
Onbeperkt