fbpx

Water & Havens – 5 augustus 2023

14:00 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

In de stadswandeling en rondvaart ‘Water & Havens’ ontdek je de schitterende monumenten en historische hoogtepunten in de oudste stad van Holland. Tijdens de stadswandeling van 1 uur ervaar je de verhalen achter gevels, poorten, straatjes, hofjes en pakhuizen. Samen met onze deskundige gids verken je ruim 1000 jaar geschiedenis, cultuur en architectuur. Na de wandeling stap je aan boord van een charmante, kleinschalige rondvaartboot. Aan boord beleef je de prachtige gebouwen van het historische havengebied. Op de grote rivieren geniet je van het mooiste uitzicht op Dordrecht. De combinatie van een stadswandeling en rondvaart is de beste activiteit om Dordrecht te ontdekken.

Wat kun je verwachten?

  • Een actieve ervaring op het water in een unieke, kleinschalige rondvaartboot.
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een interactieve wandeling, langs verrassende plekken in de binnenstad.
  • De beste beleving van Dordrecht, vanaf het water en vanaf het land.

Hoe kun je reserveren?

  • Instaptours: Iedere zaterdag om 14:00 uur is er een instapwandeling met rondvaart Water & Havens. Losse tickets kun je boeken via deze website in de agenda. Dit is een wandeling met een samengestelde groep van maximaal 12 deelnemers.
  • Privé-wandelingen: Een stadswandeling, rondvaart, themawandeling of tasty walk voor je eigen gezelschap is op iedere datum en tijd mogelijk. Via de website of telefonisch kun je een privé-wandeling reserveren. Je gaat dan alleen met je eigen groep op stap. Voor iedere boeking kunnen we een arrangement op maat samenstellen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Stadswandeling & Rondvaart
32,50
Onbeperkt