Verhalen van het Dwaalspoor – 17 december 2023 – 17:00 uur

17:00 uur

Scheffersplein

Ontdek de verhalen achter Dwaalspoor

De lichtjes wandelroute Dwaalspoor is één van de hoogtepunten tijdens de Dordtse Decemberdagen. Ben je nieuwsgierig naar de verhalen achter deze lichtkunstprojecties? Boek dan een stadswandeling met gids langs de verhalen van het Dwaalspoor.

De stadsgidsen nemen je tijdens deze avondwandeling mee door de historische binnenstad van Dordrecht die op diverse plekken prachtig uitgelicht wordt. Beleef de rijke historie van de stad in het donker, ontdek duistere verhalen, romantische gebeurtenissen en spannende legendes uit vervlogen tijden. Tijdens de Dordtse December Dagen is het historische centrum sfeervoller dan ooit. Met de verrassende stadswandeling "Verhalen van het Dwaalspoor" hoor en zie je meer van de Dwaalspoor-route. Verwacht geen feitjes of jaartallen, maar een boeiende ontdekkingstocht vol verborgen verhalen met een enthousiaste gids.

Data, tijden en prijzen

Vrijdag 15 t/m zaterdag 30 december
Start om: 17:00 / 19:00 / 21:00

Kosten € 5,- per ticket. De wandeling duurt ongeveer een uur. De stadswandelingen langs het Dwaalspoor zijn een samenwerking tussen VVV Dordrecht, Ontdek Dordrecht en Gilde Dordrecht. Tijdens de Dordtse Decemberdagen verzorgen de Dordtse gidsenorganisaties samen de mooiste wandelingen in de oudste stad van Holland.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Verhalen van het Dwaalspoor
Beleef samen met een stadsgids van Ontdek Dordrecht de sfeervol verlichte Dordtse binnenstad. Ontdek de rijke geschiedenis, geniet van prachtige monumenten en beleef de verborgen verhalen. Tijdens de Dordtse December Dagen is het historische centrum sfeervoller dan ooit. Twaalf lichtprojecties vertellen het verhaal van Dordrecht. Met de verrassende stadswandeling “Verhalen van het Dwaalspoor” hoor en zie je meer van de Dwaalspoor-route. Van het ontstaan van Dordrecht, de welvarende wijnhandel, een scheve kerktoren tot frikadel: in deze interactieve rondleiding ontdek je de bijzondere verhalen achter het Dwaalspoor. Verwacht geen suffe feitjes of droge jaartallen, maar een boeiende ontdekkingstocht met een enthousiaste gids.
5,00
Onbeperkt