Verborgen parels van Dordrecht – 14 januari 2024 – 13:00 uur

13:00 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

Wat is eigenlijk een Dordts geveltje? Waarom zeggen we 'Hoe dichterbij Dordt, hoe rotter het wordt"? Samen met een enthousiaste, deskundige lokale gids verken je de rijke geschiedenis, talrijke monumenten en mooiste verhalen van de oudste stad van Holland. Tijdens de wandeling verken je de stad buiten de gebaande banen. Laat je verrassen door verborgen parels, verscholen plekjes en ervaar de straatjes, geveltjes en hofjes van Dordrecht samen met een local. Deze stadswandeling is leuk voor bezoekers die Dordrecht die een unieke ervaring willen, maar ook voor locals die op zoek zijn naar alle geheimen van hun eigen stad.


Deze stadswandeling in Dordrecht is een actieve beleving. Verwacht geen droge jaartallen of saaie feitjes, maar een interactieve en verrassende wandeling met een enthousiaste gids.


Hoe kun je reserveren?

 • Wil je een privĂ©-wandeling? Een privĂ©-wandeling is iedere dag mogelijk. Het minimale tarief is voor 4 personen (ook als je met minder personen bent).
 • Wil je mee met een instaptour? Er is een instaptour op zaterdag en zondag om 13:00 uur. Tickets bestel je via onze website.
 • Zeer aangename rondleiding gekregen van Lotte. Ze neemt je op haar enthousiaste wijze mee op een reisje langs de verborgen parels van de stad.

  Bart

 • Wat een leuke ervaring was deze informatie over Dordrecht. De stad komt zo helemaal tot leven. We konden volop vragen stellen en daar werd iedere keer weer de tijd voor genomen.

  Martin

 • Interessante wandeling in de oudste stad van Nederland, zelfs voor een local! Ik heb verhalen gehoord die ik niet kende.

  Esther

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaard
10,00
Onbeperkt
Rotterdampas
5,00
Onbeperkt
Dordtpas
0,00
Onbeperkt