fbpx

Verborgen parels – 9 oktober 2022

13:00 uur

Dit is de leukste stadswandeling van Dordrecht! Samen met een enthousiaste, deskundige lokale gids verken je de rijke geschiedenis, talrijke monumenten en mooiste verhalen van de oudste stad van Holland. Tijdens de wandeling ontdek je niet alleen de hoogtepunten zoals de Grote Kerk, het Stadhuis, het historische havengebied en het Groothoofd, maar beleef je de stad ook buiten de gebaande banen. Laat je verrassen door verborgen parels, verscholen plekjes en ervaar de straatjes, geveltjes en hofjes van Dordrecht samen met een local. Verwacht geen droge feitjes of veel jaartallen, maar een interactieve en verrassende stadswandeling met de beste stadsgidsen van Dordrecht. Deze stadswandeling is leuk voor bezoekers die Dordrecht willen ontdekken, maar ook voor locals die op zoek zijn naar alle geheimen van hun eigen stad.

Wat kun je verwachten?

  • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
  • Een enthousiaste en deskundige gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een interactieve en verrassende wandeling, langs verrassende plekken in de binnenstad.

Hoe kun je reserveren?

  • Instaptours:  Van woensdag tot en met zondag is er om 13:00 uur een instapwandeling Verborgen Parels. Losse tickets kun je boeken via deze website in de agenda. Dit is een wandeling met een samengestelde groep van maximaal 12 deelnemers.
  • Privé-wandelingen: Een aanvraag voor maat kan op elke dag en ieder tijdstip. Iedere boeking wordt helemaal op maat aangepast naar ieders wensen en eisen.
 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaard
13,00
Onbeperkt
Rotterdampas
6,50
Onbeperkt
Dordtpas
0,00
Onbeperkt
Kinderen (tot 6 jaar)
6,50
Onbeperkt