fbpx

Verborgen parels – 28 september 2023

13:00 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

Stap in de rijke geschiedenis van Dordrecht en ontdek de verborgen parels van deze prachtige stad. Tijdens deze stadswandeling word je meegenomen op een reis door de tijd, waarbij je de mooiste monumenten van de stad zult ontdekken, waaronder de Grote kerk en het Stadhuis. Je wandelt langs door het historische havengebied en passeert de iconische Groothoofdspoort. De Verborgen Parels stadswandeling is geschikt voor iedereen die houdt van geschiedenis, cultuur en het ontdekken van nieuwe plekjes. Of je nu een local bent of een toerist, de mooie verhalen tijdens wandeling zullen je verrassen en inspireren. Verwacht geen suffe feitjes of droge jaartallen, maar een enthousiaste lokale gids die je in een interactieve stadswandeling de verborgen parels en mooiste verhalen van Dordrecht laat zien.

Wat kun je verwachten?

  • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een interactieve wandeling, langs verrassende plekken in de binnenstad.

Hoe kun je reserveren?

  • Instaptours: Iedere zaterdag & zondag om 13:00 uur is er een instapwandeling Verborgen Parels. Losse tickets kun je boeken via deze website in de agenda. Dit is een wandeling met een samengestelde groep van maximaal 12 deelnemers.
  • Privé-wandelingen: Een stadswandeling, rondvaart, themawandeling of tasty walk voor je eigen gezelschap is op iedere datum en tijd mogelijk. Via de website of telefonisch kun je een privé-wandeling reserveren. Je gaat dan alleen met je eigen groep op stap. Voor iedere boeking kunnen we een arrangement op maat samenstellen.
 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaard
12,50
Onbeperkt