Verborgen parels – 25 september 2022

13:00 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

Dit is de leukste stadswandeling van Dordrecht! Samen met een enthousiaste, deskundige lokale gids verken je de rijke geschiedenis, talrijke monumenten en mooiste verhalen van de oudste stad van Holland. Tijdens de wandeling ontdek je niet alleen de hoogtepunten zoals de Grote Kerk, het Stadhuis, het historische havengebied en het Groothoofd, maar beleef je de stad ook buiten de gebaande banen. Laat je verrassen door verborgen parels, verscholen plekjes en ervaar de straatjes, geveltjes en hofjes van Dordrecht samen met een local. Verwacht geen droge feitjes of veel jaartallen, maar een interactieve en verrassende stadswandeling met de beste stadsgidsen van Dordrecht. Deze stadswandeling is leuk voor bezoekers die Dordrecht willen ontdekken, maar ook voor locals die op zoek zijn naar alle geheimen van hun eigen stad.

Wat kun je verwachten?

  • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
  • Een enthousiaste en deskundige gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een interactieve en verrassende wandeling, langs verrassende plekken in de binnenstad.

Hoe kun je reserveren?

  • Het tarief voor een priv√©-stadswandeling is minimaal 60 euro. Alle wandelingen worden op maat naar wens gemaakt en kunnen op iedere dag en elke tijd starten.
  • Op woensdag tot en met zondag is er om 13:00 uur ook een instapwandeling. Via de website kun je tickets reserveren.
 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaard
10,00
Onbeperkt
Rotterdampas
5,00
Onbeperkt
Dordtpas
0,00
Onbeperkt