Verborgen parels – 18 september 2022

13:00 uur

Wat is eigenlijk een Dordts geveltje? Waarom zeggen we 'Hoe dichterbij Dordt, hoe rotter het wordt"? Samen met een enthousiaste, deskundige lokale gids verken je de rijke geschiedenis, talrijke monumenten en mooiste verhalen van de oudste stad van Holland. Tijdens de wandeling verken je de stad buiten de gebaande banen. Laat je verrassen door verborgen parels, verscholen plekjes en ervaar de straatjes, geveltjes en hofjes van Dordrecht samen met een local. Verwacht geen droge feitjes of veel jaartallen, maar een interactieve en verrassende stadswandeling. Deze stadswandeling is leuk voor bezoekers die Dordrecht die een unieke ervaring willen, maar ook voor locals die op zoek zijn naar alle geheimen van hun eigen stad.

 

Wat kun je verwachten?

 • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
 • Een enthousiaste en deskundige gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
 • Een interactieve en verrassende wandeling, langs verrassende plekken in de binnenstad.

 

Hoe kun je reserveren?

 • Wil je een privé-arrangement? Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).
 • Wil je mee met een instaptour? Dit kan als er een tour in de agenda staat. Je boekt losse tickets via de agenda op de website. De instaptours zijn op zaterdag en zondag om 13:00 uur (van begin april tot eind oktober ook doordeweeks).

Ontdek Dordrecht staat voor interactieve wandelingen. Bij groepen groter dan 12 deelnemers zetten we een extra gids in.

 • Zeer aangename rondleiding gekregen van Lotte. Ze neemt je op haar enthousiaste wijze mee op een reisje langs de verborgen parels van de stad.

  Bart

 • Wat een leuke ervaring was deze informatie over Dordrecht. De stad komt zo helemaal tot leven. We konden volop vragen stellen en daar werd iedere keer weer de tijd voor genomen.

  Martin

 • Interessante wandeling in de oudste stad van Nederland, zelfs voor een local! Ik heb verhalen gehoord die ik niet kende.

  Esther

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaard
12,50
Onbeperkt
Rotterdampas
6,25
Onbeperkt
Dordtpas
0,00
Onbeperkt