Street Art – 24 september 2023

14:30 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

De Street Art Stadswandeling is een verrassende kennismaking met kunst in de openbare ruimte in de Dordtse binnenstad. Tijdens deze interactieve wandeling neemt een deskundige gids je mee langs de belangrijkste straatkunstwerken van de stad. Van anonieme murals, naar muurschilderingen van beroemde streetart-artiesten. Laat je verrassen door de verhalen achter tekeningen, schilderijen, standbeelden en glas-in-lood. Tijdens de wandeling ontdek je de verhalen achter de kunst. Waar andere streetart-wandelingen zich beperkingen tot muurtekeningen, is deze stadswandeling van Ontdek Dordrecht een ontdekkingstocht langs onverwachte kunst, onbekende verhalen en verfrissende perspectieven. 

Wat kun je verwachten?

  • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een interactieve wandeling, langs de belangrijkste street art in de binnenstad.

Hoe kun je reserveren?

  • Het tarief voor een priv√©-stadswandeling is minimaal 60 euro. Alle wandelingen worden op maat naar wens gemaakt en kunnen op iedere dag en elke tijd starten.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Big Draw Dordrecht
10,00
Onbeperkt
Rotterdampas
5,00
Onbeperkt
Dordtpas
0,00
Onbeperkt