Street Art – 24 september 2023

14:30 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

De Stadswandeling Street Art & Straatkunst is een verrassende kennismaking met kunst op straat in de Dordtse binnenstad. Laat je verrassen door de verhalen achter muurschilderingen, (stand)beelden, sierlijke gevels en glas-in-lood. Een ontdekkingstocht langs onverwachte kunst en onbekende verhalen. Samen met een deskundige gids verken je streetart in de breedste zin van het woord. Wat is het verhaal achter de gevel van de Kunstkerk? Waarom heeft Aelbert Cuyp een beeld met spiegelbollen? En wat doen een paard, fazant, olifant en giraffe in de stad? Tijdens deze verrassende stadswandeling bekijk je kunst in de stad met andere ogen.

Wat kun je verwachten?

  • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een interactieve wandeling, langs de belangrijkste street art en straatkunst in de binnenstad.

HOE KUN JE RESERVEREN?

  • Deze wandeling wordt alleen aangeboden als privĂ©-arrangement. Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privĂ©-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).

 

Ontdek Dordrecht staat voor interactieve wandelingen. Bij groepen groter dan 12 deelnemers zetten we een extra gids in.

 

[arve url="https://www.ontdekdordrecht.com/wp-content/uploads/2023/10/Verborgen_Parels_teaser_1.mp4" /]

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Big Draw Dordrecht
10,00
Onbeperkt
Rotterdampas
5,00
Onbeperkt
Dordtpas
0,00
Onbeperkt