Roze Stadswandeling – 2 september 2023

14:00 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

In de ‘Roze Stadswandeling' ontdek je bijzondere verhalen uit de Dordtse geschiedenis. Van een naakt jongetje op een gevel, tot vrijende mannen aan een haven. In deze wandeling beleef je samen met de stadsgids de verborgen geschiedenis van de homoseksuele gemeenschap in de oudste stad van Holland. Van sodomievervolgingen en verbanningen uit de stad tot emancipatie en het homohuwelijk. En wat is dat eigenlijk met die Pottenkade? Op 2 september tijdens Dordrecht Pride gaat deze speciale stadswandeling in première. Eenmalig kost een ticket slechts 5 euro. Wees er snel bij, want vol is vol!

Wat kun je verwachten?

  • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een uniek perspectief op de roze geschiedenis van Dordrecht.

HOE KUN JE RESERVEREN?

  • De Roze Stadswandeling wordt op 2 september tijdens Dordrecht Pride georganiseerd. Tickets reserveer je online via deze website.
  • Wil je deze wandeling op een andere datum voor je eigen gezelschap? Het tarief voor een privé-stadswandeling is minimaal 60 euro. Alle wandelingen worden op maat naar wens gemaakt en kunnen op iedere dag en elke tijd starten.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Dordrecht Pride
5,00
Onbeperkt