Hoogtepunten van Dordrecht – 5 januari 2024 – 13:00 uur

13:00 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

Waarom staat de toren van de Grote Kerk eigenlijk scheef? Hoe komen Dordtenaren aan de bijnaam schapenkoppen?  Met deze verrassende stadswandeling mis je geen enkel hoogtepunt uit de stad. De Grote Kerk, het Stadhuis, het historische havengebied en het Groothoofd: de belangrijkste locaties, monumenten en verhalen uit de geschiedenis van de stad komen voorbij. Met onze deskundige en enthousiaste gidsen verken je de rijke geschiedenis van en indrukwekkende verhalen uit bijna duizend jaar geschiedenis. Verwacht geen droge feitjes of veel jaartallen, maar een interactieve en verrassende stadswandeling. Deze stadswandeling is het leukst als je voor het eerst een bezoek brengt aan Dordrecht.

 

Wat kun je verwachten?

 • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
 • Een enthousiaste en deskundige gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
 • Een interactieve en verrassende wandeling, langs de hoogtepunten in de binnenstad.

 

Hoe kun je reserveren?

 • Wil je een privé-arrangement? Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).
 • Wil je mee met een instaptour? Dit kan als er een tour in de agenda staat. Je boekt losse tickets via de agenda op de website. De instaptours zijn op zaterdag en zondag om 13:00 uur (van begin april tot eind oktober ook doordeweeks). 

 

Ontdek Dordrecht staat voor interactieve wandelingen. Bij groepen groter dan 12 deelnemers zetten we een extra gids in.

 • Wat een enorme geschiedenis heeft die stad. Ik heb nu weer met hele andere ogen naar de stad gekeken. Heel prettig en deskundig door Angelo, onze gids, daarop gewezen.

  Heleen

 • Onze gids Joes vertelde vol enthousiasme over het rijke verleden van Dordrecht. Mede door een stralend zonnetje een geslaagde wandeling.

  Marja

 • Tour gedaan door Dordrecht onder leiding van Remy. Mooie stad, leuke tour en een geweldige gids!

  Romee

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaard
10,00
Onbeperkt
Rotterdampas
5,00
Onbeperkt
Dordtpas
0,00
Onbeperkt