Hoogtepunten van Dordrecht – 16 maart 2024 – 13:00 uur

13:00 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

Waarom staat de toren van de Grote Kerk eigenlijk scheef? Hoe komen Dordtenaren aan de bijnaam schapenkoppen?  Met deze verrassende stadswandeling mis je geen enkel hoogtepunt uit de stad. De Grote Kerk, het Stadhuis, het historische havengebied en het Groothoofd: de belangrijkste locaties, monumenten en verhalen uit de geschiedenis van de stad komen voorbij. Met onze deskundige en enthousiaste gidsen verken je de rijke geschiedenis van en indrukwekkende verhalen uit bijna duizend jaar geschiedenis. Deze stadswandeling is het leukst als je voor het eerst een bezoek brengt aan Dordrecht.


Deze stadswandeling in Dordrecht is een actieve beleving. Verwacht geen droge jaartallen of saaie feitjes, maar een interactieve en verrassende wandeling met een enthousiaste gids.


Hoe kun je reserveren?

 • Wil je een privé-wandeling? Een privé-wandeling is iedere dag mogelijk. Het minimale tarief is voor 4 personen (ook als je met minder personen bent).
 • Wil je mee met een instaptour? Er is een instaptour op zaterdag en zondag om 13:00 uur. Tickets bestel je via onze website.
 • Wat een enorme geschiedenis heeft die stad. Ik heb nu weer met hele andere ogen naar de stad gekeken. Heel prettig en deskundig door Angelo, onze gids, daarop gewezen.

  Heleen

 • Onze gids Joes vertelde vol enthousiasme over het rijke verleden van Dordrecht. Mede door een stralend zonnetje een geslaagde wandeling.

  Marja

 • Tour gedaan door Dordrecht onder leiding van Remy. Mooie stad, leuke tour en een geweldige gids!

  Romee

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Rotterdampas
5,00
Onbeperkt
Standaard
10,00
Onbeperkt
Dordtpas
0,00
Onbeperkt