Hofjes & Tuinen – 3 september 2022

14:30 uur

Deze stadswandeling is voor iedereen die even wil ontsnappen aan de stadse drukte. Struin door hofjes, vergaap je aan de rijkdom van fraaie herenhuizen en kom tot rust in een van de stadstuinen. Onder begeleiding van een enthousiaste gids wandel je langs de mooiste hofjes, tuinen en herenhuizen die de stad te bieden heeft. Je ontdekt het verhaal achter de grootste hof van de stad, de Arend Maartenshof, maar verkent ook de geschiedenis van meer verscholen armenhoven. In de binnenstad neemt de gids je mee langs de geschiedenis van historische panden zoals het Huis van Gijn en het Patriciërshuis. Deze stadswandeling is een verrassende combinatie tussen geschiedenis, architectuur en natuur. Buiten de gebaande paden ontdek je Dordrecht vanuit een nieuw perspectief.

Wat kun je verwachten?

  • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
  • Een interactieve wandeling, langs verrassende hofjes, herenhuizen tuinen en stadsgroen.

HOE KUN JE RESERVEREN?

  • Het tarief voor een privé-stadswandeling is minimaal 60 euro. Alle wandelingen worden op maat naar wens gemaakt en kan op iedere dag en elke tijd starten.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaard
12,50
Onbeperkt
Rotterdampas
6,25
Onbeperkt
Dordtpas
0,00
Onbeperkt