Gin, Wijn & Bier – 6 mei 2023

15:30 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

Misschien wel het leukste uitje van de stad. Wandelen, proeven, ambachtelijke lokale producten en een enthousiaste gids. Dat klinkt top, toch?

Beleef een smaakvolle stadswandeling door Dordrecht met de tasty walk 'Gin, Wijn & Bier'! Tijdens deze unieke tour maak je kennis met de rijke geschiedenis van drank in Dordrecht en proef je de heerlijke dranken tijdens drie verschillende stops, onder leiding van een deskundige deskundige gids.

De tour stopt onder andere bij distilleerderij Rutte, waar je wordt meegenomen in de wereld van gin, jenever en likeur. Laat je verrassen door de unieke smaken van deze ambachtelijke dranken en ontdek het vakmanschap en de traditie achter de productie. Vervolgens neemt de gids je mee naar een sfeervol proeflokaal voor bieren. Hier proef je de lekkerste Dordtse biertjes en leer je meer over de geschiedenis van de vele brouwerijen die ooit in Dordrecht gevestigd waren. De stadswandeling sluit af bij Wijnhuis 167, waar je kunt genieten van de heerlijke Dordtse wijnen van wijngaard Bilderhof, die is gevestigd op het Eiland van Dordrecht. 

De tasty walk 'Gin, Wijn & Bier' is perfect voor groepen en uitjes. Of je nu met vrienden, familie of collega's bent, deze tour biedt een unieke manier om Dordrecht te ontdekken en te genieten van de lokale, ambachtelijke dranken. 

Wat kun je verwachten?

  • Een unieke proeverij van gin, jenever en likeur in de 150 jaar oude distilleerderij van Rutte.
  • Een bierproeverij in biercafé De Tijd in het centrum van Dordrecht.
  • Een proeverij van Dordtse wijn van Bilderhof, verzorgd door Wijnhuis 167.
  • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
  • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.

HOE KUN JE RESERVEREN?

  • Het minimumaantal deelnemers voor een privé-stadswandeling is 6. Alle wandelingen worden op maat naar wens gemaakt en kunnen op iedere dag en elke tijd starten. Kleinere groepen kunnen voor een privé-wandeling een aangepaste offerte aanvragen.

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tasty Walk met 3 proeverijen
35,00
Onbeperkt