Fake News Stadstour – 14 oktober 2023 – 21:00 uur

21:00 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

Intrigerende anekdote of bizar verzinsel? De Fake News Tour is een enerverende reis vol sappige leugens en smeuïge waarheden. Op zoek naar een verrassend uitje met familie, vrienden of collega's? Tijdens deze stadswandeling is niets wat het lijkt. Je maakt een absurde ontdekkingsreis langs alternatieve feiten uit de geschiedenis van Dordrecht. Van wedstrijdjes kanonschieten tot zeemonsters op de Merwede: aan jou is de taak om te raden welke verhalen waar en welke verhalen verzonnen zijn. Soms lijkt een geschiedenis te mooi om waar te zijn, of zijn de meest onwaarschijnlijke gebeurtenissen toch waargebeurd? Deze stadswandeling is uniek doordat feit en fabel op een ludieke manier met elkaar afgewisseld worden. Aan het einde van de Fake News Tour volgt een korte quiz, om te vast te stellen wie niet in het Dordtse nepnieuws is getrapt.

Wat kun je verwachten?

  • Geen standaard-stadswandeling, maar een actieve beleving.
  • Een deskundige gids die feit en fabel met enthousiasme vertelt.
  • Een quiz na afloop, waarbij je ontdekt wat waar was en wat niet.

 

Hoe kun je reserveren?

  • Deze wandeling wordt alleen aangeboden als privé-arrangement. Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).

 

Ontdek Dordrecht staat voor interactieve wandelingen. Bij groepen groter dan 12 deelnemers zetten we een extra gids in.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Dordtse Cultuurnacht
0,00
Onbeperkt