Duister Dordrecht by Night – 5 oktober 2024 – 19:30 uur

19:30 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

Ontdek ‘Duister Dordrecht by Night’ met een spannende stadswandeling en een rondvaart onder donkere bruggen en langs verlichte havens.

Samen met onze gids ervaar je de duistere geschiedenis van de stad aan de hand van moorden, bordelen, scheepsverhalen, spoken, geesten en piraten. Dordrecht heeft als havenstad een rijke geschiedenis aan spannende en ruige verhalen. In deze spannendste stadswandeling van Dordt ontdek je rafelrandjes van de stad en sappigste verhalen uit de geschiedenis. ​Onderweg stap je aan boord op een klassieke houten boot van Si Barone en beleef je tijdens een mooie avondvaart de lichtjes in de haven en donkere gangetjes onder de bruggen in het historische centrum van Dordrecht.

Wat kun je verwachten?

 • Een actieve beleving, dus geen saaie opsomming van feitjes of jaartallen.
 • Een enthousiaste gids, die je de stad laat ontdekken als een echte local.
 • Een sfeervolle rondvaart door de verlichte havens van Dordrecht.
 • Een interactieve wandeling, langs de spannendste verhalen van de stad.

 

HOE KUN JE RESERVEREN?

 • Wil je een privé-arrangement? Dit kan op elke datum en tijd. Je boekt een privé-arrangement via de website (aanvraagformulier of direct reserveren), maar telefonisch of via de mail mag ook. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).
 • Wil je mee met een instaptour? Dit kan als er een tour in de agenda staat. Je boekt losse tickets via de agenda op de website. De instaptours zijn op zaterdagavond (in de maanden februari, oktober en november) om 19:30 uur. 

 

Ontdek Dordrecht staat voor interactieve wandelingen. Bij groepen groter dan 12 deelnemers zetten we een extra gids in.

 • Een superleuke rondleiding gekregen van Angelo. We deden de duistere rondleiding en mede dankzij het enthousiasme van onze gids heeft het een onvergetelijke ervaring opgeleverd!

  Sander

 • We hadden een hele leuke rondleiding door Dordrecht in de avond met de titel 'Duister Dordrecht'. Erg vermakelijke verhalen gebracht met humor over de 'duistere' kant van Dordrecht.

  Heleen

 • We hebben gisteren een super leuke en boeiende "Duister Dordrecht" tour gedaan. Zowel de schipper van Si barone als gids Joes konden heel boeiend vertellen over Dordrecht.

  Marion

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Stadswandeling en rondvaart by night
25,00
0 beschikbaar
Uitverkocht