Duister Dordrecht by Night – 10 februari 2024 – 19:30 uur

19:30 uur

Hallo Dordrecht, Voorstraat 276

Ontdek ‘Dordrecht by Night’ met een stadswandeling en een rondvaart tijdens sfeervolle zomeravonden.

Ontdek Dordrecht op een unieke manier met onze stadswandeling en rondvaart, elke zaterdagavond in juni. Geniet van een ontspannen zomeravond terwijl je door sfeervolle straatjes wandelt en verborgen parels ontdekt. Bewonder de majestueuze Groothoofdspoort, wandel langs de historische gevels en verken de schilderachtige hofjes en steegjes. Stap daarna aan boord van de intieme, klassieke Italiaanse boten van Si Barone en vaar langs de betoverende havens omringd door eeuwenoude panden. Onze enthousiaste gids deelt onderweg boeiende verhalen over de rijke geschiedenis en kleurrijke bewoners van Dordrecht. Dit unieke zomeruitje is een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen. Boek nu en ontdek waarom Dordrecht zo bijzonder is!


Deze stadswandeling in Dordrecht is een actieve beleving. Verwacht geen droge jaartallen of saaie feitjes, maar een interactieve en verrassende wandeling en rondvaart met een enthousiaste gids.


Hoe kun je reserveren?

  • Wil je een privé-wandeling? Een privé-wandeling is iedere dag mogelijk. Het minimale tarief is voor 6 personen (ook als je met minder personen bent).

 

  • Een superleuke rondleiding gekregen van Angelo. We deden de duistere rondleiding en mede dankzij het enthousiasme van onze gids heeft het een onvergetelijke ervaring opgeleverd!

    Sander

  • We hadden een hele leuke rondleiding door Dordrecht in de avond met de titel 'Duister Dordrecht'. Erg vermakelijke verhalen gebracht met humor over de 'duistere' kant van Dordrecht.

    Heleen

  • We hebben gisteren een super leuke en boeiende "Duister Dordrecht" tour gedaan. Zowel de schipper van Si Barone als gids Joes konden heel boeiend vertellen over Dordrecht.

    Marion

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Stadswandeling en rondvaart by night
25,00
Onbeperkt